Kylian Mbappe pleacă de la PSG! Fotbalistul francez și-a dat acordul pentru a semna cu fosta campioană a Europei

Gabriel Peneș / 21.05.2021, 21:43
Kylian Mbappe pleacă de la PSG! Fotbalistul francez și-a dat acordul pentru a semna cu fosta campioană a Europei

Kylian Mbappe pleacă de la PSG! Fotbalistul francez și-a dat acordul pentru a semna cu fosta campioană a Europei. Cel mai „vânat” fotbalist al lumii, alături de norvegianul Haaland, este aproape de ținta finală. Deși de-a lungul săptămânilor, știrile au fost contradictorii, se pare că jucătorul de 22 de ani a ales să  se despartă de parizieni.

Kylian Mbappe pleacă de la PSG!

Transferul pe care toți îl așteaptă e pe cale să se concretizeze. Kylian Mbappe pleacă de la PSG! În ultimele luni, viitorul atacantului de 22 de ani s-a tot jucat la „bursa zvonurilor”. La concurență cu plecarea lui Messo de la Barca, a lui Haaland, de la Dortmund, dar și ale lui Neymar și, mai nou, Ronaldo. „Perla” de la PSG a avut, de la început, o țintă: Real Madrid. Mai ales că acolo antrenează idolul său, Zinedine Zidane. Iar lucrurile s-au cam mișcat dor în acea direcție, deși ar mai fi fost doritori pe piață. Nu mulți, din cauza prețului prohibitiv, dar mai erau.

Pe de altă parte, șeicii de la PSG s-au făcut luntre și punte să-l convingă să rămână la echipa lor. Dar cu prelungire de contract, altfel ar risca să-l piardă gratis din vara viitoare. I-au promis că-l aduc pe Messi și vor realiza o tripletă de excepție alături de Neymar. Apoi, i-au pus pe masă un nou contract, pe 4 ani, cu un salariu cât al vedetei braziliene: 36 de milioane de euro anual. În condițiile în care Mpabbe câștigă „doar” 25 de milioane, deocamdată. Pe Neymar au reușit, până la urmă, să-l păstreze, brazilianul semnând o nouă înțelegere, valabilă până în 2025.

Kylian Mbappe pleacă de la PSG! Fotbalistul francez și-a dat acordul pentru a semna cu fosta campioană a Europei
Kylian Mbappe pleacă de la PSG! Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, are deja acordul jucătorului de 22 de ani

Fotbalistul francez și-a dat acordul pentru a semna cu fosta campioană a Europei

PSG l-a scos apoi la înaintare pe antrenorul Mauricio Pochettino care a vorbit de relația excelentă pe care o are cu Mbappe. Și cât de optimist este în privința rămânerii acestuia la Paris.

Eu și Mbappé avem o relație excelentă. În acest moment sunt optimist și voi lupta cu toate forțele pentru a-l face să rămână. Cred că Mbappé va juca la Paris și anul viitor. Prioritatea este ca ambii jucători (nr – Mbappe și Neymar) să continue. Nu ne gândim la un alt plan fără acești jucători în viitor”, a declarat Mauricio Pochettino, pentru postul de radio spaniol ”El Larguero”.

Ntzz, fără efect! Lui Mbappe i s-a „pus pata” și vrea la Real Madrid. Chiar și dacă Zidane n-ar mai fi pe banca tehnică. Dar el vrea la clubul condus de creatorul și distrugătorul totodată, al Superligii Europei, Florentino Perez. Aceasta este și ultima informație venită dinspre impresarul francez Bruno Satin.

Senzaţia mea este că el este dispus să îşi schimbe echipa. Am şi o informaţie conform căreia Kylian Mbappe şi familia lui au un acord cu Real Madrid. În principiu, ar fi un acord din partea jucătorului, însă e nevoie şi de acordul lui Paris Saint-Germain”, a spus Satin la Canal +.

Mbappe a marcat 41 de goluri şi a livrat 11 pase de gol în 46 de partide jucate în toate competiţiile acestui sezon la PSG. Prețul lui de transfer este situat undeva între 160 și 180 de milioane de euro. Dar bătrânul don Florentino știe că totul se poate negocia. În fine, aproape totul.. .cu excepția ideii înființării, cândva, a visatei Superligi a Europei.