L-a constrâns Pirlo pe Drăgușin să se dea lovit, pentru a „fenta” convocarea de la U19?

Mihai Cheles / 03.03.2021, 16:05
L-a constrâns Pirlo pe Drăgușin să se dea lovit, pentru a „fenta” convocarea de la U19?

Radu Drăgușin s-a prezentat, miercuri, la clinica echipei sale! L-a constrâns Pirlo în vreun fel să se dea lovit? Multe speculații se pot face pe marginea acestui subiect.

L-a constrâns Pirlo pe Drăgușin să se dea lovit, pentru a „fenta” convocarea de la U19?

Fundașul central a celor de la Juventus Torino, Radu Drăgușin, s-a prezentat miercuri dimineață la clinica medicală a clubului pentru a fi supus mai multor verificări. Acesta a sosit la ora 10:40, iar aproape de ora 11 a părăsit clinica. Rezultatele vor fi aflate la finalul zilei de miercuri.

VIDEO:

Fotbalistul român a rămas pe bancă în ultimele două etape din Serie A, chiar dacă presa italiană îl anunța ca titular. Fără fundași dreapta, Andrea Pirlo a decis să meargă mâna pe mijlocașii ofensivi Chiesa și Bernardeschi. Rezultatul nu a fost cel mai bun pentru Juve.

Se pot face multe speculații în jurul acestui subiect. S-ar putea ca fundașul român să resimtă niște dureri după ultimele antrenamente și să aibă nevoie de un repaus. Asta ar însemna că nu ar mai onora convocarea de la lotul național U19 al României, pentru amicalul cu Serbia.

Acest lucru ar putea fi interpretat în fel și chip. Au apărut zvonuri conform cărora, la auzul convocării lui Drăgușin, Andrea Pirlo ar fi strâmbat din nas. Are foarte mulți jucători accidentați și ar fi vrut să-l aibă la dispoziție și pe fotbalistul român. Apoi, un alt aspect pentru care Juventus ar fi dorit ca jucătorul să nu meargă la națională este acela al negocierilor avansate dintre club și jucător. Radu Drăgușin ar urma să semneze un contract pe cinci ani, însă mai sunt chestii de pus la punct.

Plecarea la națională i-ar fi putut crea probleme la Torino

Plecarea la echipa națională ar fi „înghețat”, pentru moment, discuțiile cu oficialii lui Juventus Torino. Lucru recunoscut și de impresarul fotbalistului, Florin Manea. Acesta a susținut că era mai bine ca fotbalistul să rămână la Torino și să-și rezolve problemele, decât să meargă și să joace într-o partidă fără miză.

Mie mi se pare că sunt anumite momente în care trebuie să avem grijă cum ne creştem jucătorii. Eu sunt mai pragmatic, dar Radu este disperat după orice convocare. Ar fi în stare să joace şi pentru U5, dacă s-ar putea. Dar n-are niciun rost să-l iei de la Juventus, unde se luptă pentru prima echipă, să-l aduci să joace un meci amical cu Serbia.

Adică la juniori. Odată ce a jucat la Under21, de ce să-l mai chemi la juniori? Vede Pirlo şi zice, ia, uite, mă! Eu vreau să-l bag titular la Juventus şi ăia îl cheamă la juniori. Poate greşesc eu”, a declarat Manea la Digi Sport Matinal.

Nu este exclus să fie o accidentare destul de serioasă pentru Drăgușin, care necesită tratament imediat. Însă, „teoria conspirației” ne spune că ar putea fi și un plan bine pus la punct de Juventus, ca Drăgușin să rămână la Torino pentru următoarele săptămâni. Partida amicală dintre România și Serbia nici măcar nu este una programat în calendarul FIFA.

L-a constrâns Pirlo pe Drăgușin să se dea lovit, pt a
L-a constrâns Pirlo pe Drăgușin să se dea lovit, pt a „fenta” convocarea de la U19?