L-a dat de gol pe Gigi Becali și a dezvăluit câți bani are omul de afaceri care finanțează FCSB

Gabriel Peneș 17.04.2021, 21:36
L-a dat de gol pe Gigi Becali și a dezvăluit câți bani are omul de afaceri care finanțează FCSB

L-a dat de gol pe Gigi Becali și a dezvăluit câți bani are omul de afaceri care finanțează FCSB. Nu putea fi decât un alt „vorbăreț” ca și milionarul din Pipera. De curând, Becali a afirmat că a refuzat o ofertă de 10 milioane de euro pentru Moruțan. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF este convins că finanțatorul FCSB își permite asemenea mofturi pentru că are o avere mai mare decât se crede.

L-a dat de gol pe Gigi Becali și a dezvăluit câți bani are omul de afaceri care finanțează FCSB

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF deține multe secrete din culisele fotbalului nostru. L-a dat de gol pe Gigi Becali și a dezvăluit câți bani are omul de afaceri care finanțează FCSB. Cel poreclit „Corleone” este convins că milionarul din Pipera își permite să facă nazuri la vânzarea de jucători în străinătate. Și asta dintr-un motiv foarte simplu: Becali e mai bogat decât se spune. La finalul anului trecut, Gigi Becali era creditat cu o avere ce depășea cu puțin 100 de milioane de euro. Conform aceluiași top, el nu mai intră în primii 30 cei mai bogați români. 

În alți ani, patronul FCSB era pe primele 3 poziții, cu o avere ce a fost estimată și la 400 de milioane de euro. Însă „portofelul” lui Becali nu pare să sufere deloc, în ciuda pandemiei sau a vorbelor despre „prăbușirea” bogăției sale. De curând, el a declarat nonșalant că a refuzat o ofertă de 10 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan. Banii ar fi fost plătiți într-o singură tranșă, lucru cu atât mai tentant pentru orice patron care s-ar strădui să facă bani din transferuri.

L-a dat de gol pe Gigi Becali și a dezvăluit câți bani are omul de afaceri care finanțează FCSB
L-a dat de gol pe Gigi Becali. Dumitru Dragomir a dezvăluit câți bani are omul de afaceri care finanțează FCSB

„Păi… are un miliard. Un miliard de euro, rețineți ce vă spun”

Totuși, Becali a spus cu seninătate „pas”. Ba chiar a adăugat că, la o adică, poate să refuze și o ofertă de 15 milioane de euro pentru Moruțan.

Pe Moruțan am avut o ofertă de 10 milioane de euro! Primeam toți banii o dată. Eu am zis că nu-l dau nici cu 15 milioane, ca să nu mă mai bâzâie. Am avut ofertă: «Vrei 10 milioane banii jos?». Am zis «Nu vreau nici 15!». Am spus asta ca să nu mai existe negocieri sau discuții”, a dezvăluit Gigi Becali pentru GSP.

Dumitru Dragomir e absolut convins să relaxarea lui Becali provine din faptul că acesta deține o avere mult mai mare decât cea vehiculată în presă. El a mai spus că patronul FCSB e un tip deștept, care a reușit pe toate planurile.

Gigi Becali, ăsta, este un tip foarte deștept, dom’ne, care a reușit pe toate planurile. Rețineți ce vă spun, știu ce vorbesc. Chiar zilele trecute am fost la el la palat și am văzut cu ochii mei cum ajută lumea. Era coadă la el la intrare. Eu am văzut, cu ochii mei, cum i-a dat unui preot 2.000 de euro. Gigi este un om bun (…) Gigi Becali are bani mulți, dom’ne. Păi… are un miliard. Un miliard de euro, rețineți ce vă spun. Nu vorbesc prostii”, a spus Dragomir la ProX.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe