L-a detronat pe Țiriac! Cine este românca mai bogată decât fostul tenismen

Alex Matei 06.04.2023, 17:15

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați oameni ai Planetei, dar nu este și cel mai bogat român. Miliardarul care deține complexul Stejarii Country Club a fost depășit în clasamentul celor mai bogați oameni din lume de o româncă. Cine este femeia mai bogată decât el și cu ce se ocupă.

Ion Țiriac, detronat de o româncă în topul Forbes 2023

Ion Ţiriac continuă să fie, an de an, unul dintre cei mai bogaţi români. Miliardarul român se află pe locul 1.516 în topul celor mai bogați oameni din lume. Averea lui este estimată de Forbes la aproximativ două miliarde de dolari. Există însă o femeie care l-a depășit la acest capitol.

Romina Ferrari deține împreună cu soțul ei Piero Ferrari un imperiu financiar uriaș. Revista americană de business arată că cei doi soți au o avere mult mai mare decât cea a lui Ion Țiriac.

Ce avere are românca

Topul Forbes arată că urmașul celebrului fondator al companiei de lux italiene are o avere de trei ori mai mare ca a lui Ion Țiriac. Omul de afaceri de 77 de ani are o avere estimată la aproximativ șase miliarde de dolari.

Românca Romina Ferrari, fostă Gingașu, este măritată din 2021 cu Piero, patronul celebrei companii Ferrari. Șatena s-a născut în Călărași, a absolvit Colegiul Șincai din București și a urmat cursurile Academiei Tehnice Militare.

Femeia care l-a întrecut pe fostul tenismen a spus în cadrul unui interviu cum l-a cunoscut pe numărul 1 de la Ferrari și a dezvăluit că-l va aduce pe acesta în România, de Paște.

Urmăriți Playsport.ro și pe