L-a făcut șah mat pe Gigi Becali cu această declarație. Vasile Dîncu este un suporter vechi al lui Dinamo

Gabriel-Alexandru Ioniță / 26.05.2022, 12:35
L-a făcut șah mat pe Gigi Becali cu această declarație. Vasile Dîncu este un suporter vechi al lui Dinamo

Vasile Dîncu a făcut o dezvăluire care va avea menirea de a-l enerva din nou pe Gigi Becali. După ce a refuzat să se exprime clar în speța referitoare la închirierea de către FCSB a noului stadion Steaua, ministrul Apărării Naționale a spus acum public faptul că prima echipă de fotbal din România pe care a simpatizat-o a fost Dinamo.

Vasile Dîncu, „dușmanul” lui Gigi Becali din ultimele săptămâni, a dezvăluit că este „dinamovist de mic”

Politicianul de la PSD a explicat că a fost un mare admirator al echipei de legendă a „câinilor”, din care au făcut parte, printre alții, frații Nunweiller, Florea Dumitrache sau Mircea Lucescu. Vasile Dîncu a explicat și că, după ce a văzut acea mare echipă a lui Dinamo, acum îi este foarte greu să urmărească ce se petrece la primul său club de suflet.

Am câteva echipe cu care țin. Prima și cea mai veche iubirea a mea este, din păcate, un eșec fotbalistic: Dinamo București. Sufăr când mă uit la ce a mai rămas din Dinamo. Iubesc echipa de pe vremea lui Florea Dumitrache și a fraților Nunweiller, a lui Lucescu. Marea generație a dinamoviștilor. Iubesc și echipa din Bistrița, Gloria, pentru că acolo m-am născut”, a spus ministrul Apărării Naționale potrivit Euronews România.

De asemenea, Dîncu a dezvăluit și că este un susținător al echipelor din Cluj-Napoca, prin prisma faptului că în acel oraș a făcut facultatea. El a adăugat că este mai apropiat de CFR Cluj decât de Universitatea, întrucât formația din Gruia a fost mai performantă în ultimii ani, inclusiv la nivel european.

Și echipele din Cluj, am făcut facultatea la UMB și nu pot să nu țin cu U Cluj atunci când este cazul. Operativ, să spun așa, sigur că am lucrat mai mult, am fost mai apropiat de CFR Cluj, care a făcut performanță internațională și mie îmi place să premiez excelența”, a mai spus Vasile Dîncu potrivit sursei citate.

Duelul dintre Becali și Dîncu se duce pe 3 planuri

Astfel, dacă se poate spune așa, calitatea de dinamovist a lui Vasile Dîncu este a treia calitate prin care ministrul Apărării Naționale îl „concurează” pe Gigi Becali. Este deja cunoscut faptul că politicianul este un susținător al lui CFR Cluj, după cum chiar el a recunoscut anterior. Iar formația din Gruia este cea care i-a luat celei patronate de Gigi Becali ultimele 5 titluri în Liga 1.

Nu în ultimul rând, Vasile Dîncu este ministrul Apărării Naționale, cel care administrează Clubul Sportiv al Armatei Steaua și noul stadion din Ghencea. Din această calitate a sa, Dîncu s-a opus, prin inacțiune, închirierii de către FCSB a noii arene și l-a făcut pe Gigi Becali să îl acuze că este „fost general de Securitate” și să îl amenințe din punct de vedere penal.