L-a ignorat pe miliardarul Ion Țiriac fără nicio jenă. Unde a fost surprins Novak Djokovic după ce a refuzat să joace la Madrid

Moldoveanu Camelia / 01.05.2021, 17:56

Ion Țiriac a fost ignorat de către Novak Djokovic. Liderul ATP a anunțat, cu trei zile înainte de începerea turneului de la Madrid, că renunță. Unde a fost surprins jucătorul de tenis și în compania cui își petrece timpul liber.

Ion Țiriac a fost refuzat pentru o vacanță

novak djokovic vacanta
Novak Djokovic a lăsat Mutua pentru o vacanță pe munte

Novak Djokovic a ales să renunțe la Mutua Madrid Open pentru a se putea reface înainte de Roland Garros. Decizia tenismenului a fost anunțată chiar înainte cu trei zile de startul competiției patronate de Ion Țiriac.

Jucătorul de tenis a plecat în țara natală, Serbia, și a decis ca în Vinerea Mare să urce pe munte alături de soția sa. Acesta a împărtășit experiența din vacanță cu prietenii de pe rețelele de socializare.

Muntele Rtanj este unul dintre cei mai misterioși și puternici munți din țara noastră. Este a doua oară când merg în vârf cu Jelena. Simbolic când facem drumeții pe vârful muntelui, parcurgem o călătorie provocatoare mental și fizic. Când ajungi în vârf, te simți mândru dar numai dacă te-ai bucurat și apreciat întreaga călătorie spre vârf, vei simți împlinire”, a scris acesta pe Facebook.

Dezastrul româncelor Sorana Cîrstea și Irina Begu la turneul de la Madrid

Irina Begu a fost eliminată de Daria Kasatkina, în primul tur la Madrid Open. Românca a revenit de la 2-5 în setul decisiv, dar a pierdut la tie-break.

După un prim set echilibrat, Irina Begu a pierdut de trei ori pe propriul serviciu, dar a reușit să câștige primul set de la Madrid, după 45 de minute. În următorul act, Daria Kasatkina a început mai slab, dar a revenit după ce Irina Begu a cerut îngrijiri medicale și a trimis partida decisiv după ce s-a impus cu 6-4. Ultimul set a fost extrem de tensionat. Kasatkina a continuat în același ritm agresiv și a servit pentru calificarea în turul următorul, unde o va întâlni pe Aryna Sabalenka.