La 50 de ani a rupt inimile starurilor din fotbalul mondial. Propuneri indecente pentru modelul care nu îmbătrânește nicio clipă

Moldoveanu Camelia / 07.10.2021, 15:38

Cu toate că are 50 de ani, frumoasa brunetă a rupt inimile fotbaliștilor din naționala Franței. Superbul model a dezvăluit cu ce propunere indecentă a fost ofertată în mai multe rânduri de același jucător.

Un fotbalist din naționala Franței a vrut să o plătească. La 50 de ani rupe inimile tinerilor

O dezvăluire șocantă ar putea naște un nou scandal în naționala Franței. Nathalie Andreani, un model de 50 de ani, a dezvăluit că a primit o propunere indecentă din partea unui fotbalist. Aceasta își câștigă existența oferind poze și filmulețe deochiate pentru diferite supe de bani. Se pare că un jucător al naționalei Franței și-a dorit ceva mai mult de la frumoasa brunetă care pare că nu îmbătrânească nici măcar o secundă. Concret, i s-au oferit 50.000 de euro pentru o noapte de amor, potrivit The Sun.

Am avut o mulțime de propuneri indecente, în special una de la un fotbalist. Mi-a oferit 50.000 de euro pentru a petrece noaptea cu mine. Cu mai multe ocazii, aș putea adăuga, dar l-am refuzat! Este vorba despre un jucător al naționalei Franței.

Am fost șocată. Mi-a fost rușine, nu mi-am imaginat niciodată că-mi va oferi acei bani”, a spus Nathalie Andreani, care nu a dorit să dezvăluie și numele fotbalistului.

Ar fi vorba, totuși, de un fotbalist al naționalei lui Didier Deschamps. Rămâne de văzut dacă o să apară mai multe informații despre cine ar fi putut face o astfel de propunere indecentă.

Anunț bombă al mamei lui Kylian Mbappe în legătură cu viitorul starului francez

Starul francez de 22 de ani a spus în mai multe rânduri că își dorește să ajungă la Real Madrid. Club pe care îl susține încă din copilărie. Pentru a face acest lucru, el a refuzat mai multe oferte extrem de avantajoase făcute de oficialii lui PSG în ultimele luni.

Mai mult, președintele Realului, Florentino Perez, chiar i-a dezvăluit unui fan al grupării madrilene faptul că Mbappe va ajunge pe Santiago Bernabeu în iunie 2022. Așadar, totul era destul de clar pentru toată lumea.
Cel puțin așa părea. Asta pentru că mama lui Kylian Mbappe, Fayza Lamari, a dezvăluit că fiul său se află în continuare în discuții cu oficialii clubului parizian. Iar acestea decurg destul de bine în acest moment.

Fosta handbalistă a dezvăluit chiar că „echipa” lui Mbappe a avut o discuție recent cu Leonardo, directorul sportiv al lui PSG. Ea a spus și că, chiar dacă va fi ultimul sezon al fiului ei pe Parc des Princes, acesta va face tot ce îi va sta în putință pentru a aduce trofeul UEFA Champions League în capitala Franței la finalul acestui sezon.

Discutăm acum prelungirea contractului cu PSG, iar totul merge bine. Chiar am vorbit cu Leonardo (n.r. directorul sportiv al clubului) luni. După, vedem dacă vom găsi o soluție. Un lucru este cert, el va da totul să câștige Champions League cu PSG. Kylian trebuie să fie mulțumit. La Kylian, totul se poate schimba peste noapte”, a spus mama lui Mbappe pentru Le Parisien.