La câteva zile după ce i s-a oprit inima pe teren, Christian Eriksen șochează. Ce planuri are pentru meciul Danemarca – Belgia

Moldoveanu Camelia / 14.06.2021, 13:03

Christian Eriksen se află la spital și este atent supravegheat de medici, dar și de familie. Impresarul acestuia a vorbit despre starea în care se află fotbalistului și a surprins pe toată lumea când a anunțat ce planuri are danezul pentru meciul Danemarca – Belgia.

Christian Eriksen o să fie alături de Danemarca în următorul meci

Christian Eriksen o să fie alături de Danemarca în următorul meci
Christian Eriksen o să fie alături de Danemarca în următorul meci

Euro 2020, meciul Danemarca – Finlanda o să fie unul greu de uitat și din păcate nu din motive plăcute. În minutul 43, Christian Eriksen se prăbușea din picioare de parcă ar fi fost secerat, iar căpitanul echipei i-a sărit imediat în ajutor pentru a-i oferi primul ajutor.

Inima lui s-a oprit pentru câteva clipe, clipe care au făcut-o pe soția acestuia să creadă că este mort. Colegii de la naționala Danemarcei au format un zid uman în jurul colegului lor pentru a-i proteja intimitatea. Medicii au intervenit de urgență, iar mijlocașul celor de la Inter Milano a fost dus la spital.

Impresarul lui Christian Eriksen a anunțat că fotbalistul se simte mult mai bine și că așteaptă rezultatele investigațiilor pentru a afla ce i-a cauzat momentul critic de pe stadion. Cu toate că a fost la un pas de moarte în meciul contra Finlandei, mijlocașul o să le țină pumnii colegilor săi, de data aceasta din spatele televizorului. Nimeni nu -sar fi așteptat la un asemenea gest.

Am avut o conexiune specială în această dimineață. Glumea, era bine dispus, îmi place! Cu toții vrem să înțelegem ce i s-a întâmplat, mai ales el. Medicii fac examinări amănunțite, va dura ceva timp.

A primit mesaje din toată lumea și a fost impresionat de cei din familia Inter Milano. Nu doar colegii care i-au scris prin mesaje, ci și fanii. Christian nu renunță! El și familia lui se asigură că toată lumea primește mulțumirile corespunzătoare. Jumătate din populația lumii ne-a contactat, toată lumea era îngrijorată. Acum trebuie doar să se odihnească, soția și părinții sunt alături de el. Va fi în continuare sub observație. Dar, cu toate acestea, vrea să se bucure pentru colegii săi în meciul cu Blegia!”, a spus impresarul lui Christian Eriksen.

Soția fotbalistului a ieșit din tarea de șoc

Imaginile cu soția lui Christian Eriksen încurajată de Simon Kjaer au făcut înconjurul lumii. upă ce s-a asigurat că medicii intervin de urgență, acesta și-a chemat colegii pentru a face un zid uman care să-i protejeze intimitatea colegului lor aflat întins pe iarbă. Kjaer nu a încetat să demonstreze că este un adevărat căpitan și a mers lângă soția lui Eriksen pentru a o încuraja. Femeia care i-a dăruit doi copii fotbalistului danez era în stare de șoc.

Impresarul fotbalistului a mărturisit că soția lui Eriksen a primit foarte multe mesaje de încurajare. Aceasta este fericită pentru că s-a văzut înconjurată de multă dragoste.

A fost fericită, pentru că și-a dat seama câtă dragoste are în jurul ei. A primit mesaje din toată lumea!”, a mai spus impresarul.