„La Craiova, e normal să te gândești la titlu!” Ce a spus Andrei Ivan după primele goluri în ultimele patru luni + Mesajul lui Eugen Neagoe

Robert Zanfir 28.01.2023, 22:37
„La Craiova, e normal să te gândești la titlu!” Ce a spus Andrei Ivan după primele goluri în ultimele patru luni + Mesajul lui Eugen Neagoe

Universitatea Craiova trece de FC Hermannstadt, 2-0, într-un meci care a contat pentru runda 23 din Superliga. Andrei Ivan a marcat după patru luni, iar Elvir Koljic a revenit pe terenul de joc după cinci luni.

Andrei Ivan s-a dat în spectacol sub privirile lui Rivaldo. Tatăl lui Rivaldinho a fost în tribune, la prima victorie a lui Eugen Neagoe pe banca Universității Craiova. Oltenii au avut parte numai vești bune. Elvir Koljic a revenit pe terenul de joc după cinci luni de pauză. La final, „leii” din Bănie s-au bucurat de trei puncte, cu care au egalat FCSB în clasament.

Eugen Neagoe: Scorul putea fi și mai mare

„Este al doilea joc, chiar dacă nu am fost pe banca la Botoșani. În aceasta seară, am întâlnit o echipă bună, știți foarte bine ce rezultate au avut. Au câștigat cu CFR, cu Farul. Am controlat partida de la un capăt la altul, ei au avut o singură ocazie. Ei au jucători valoroși, nu întâmplător au avut rezultatele pe care le-au avut. Totuși, cred eu că scorul putea fi și mai mare.

Nu întâmplător l-am pus căpitan de echipa pe Andrei Ivan. Avem un lot valoros, jucători cu experiență. De asta Ivan căpitan, de asta este la echipa națională. Ne așteptam să facă lucrul ăsta, să vină cu execuții foarte bune. Băieții au făcut un efort foarte mare. Cred că a fost un joc plăcut. Dar îmi doresc să jucăm mult mai bine.

Toți jucătorii vor avea șanse. Nu eu vând jucători, nu am venit să dau jucători afară. Este foarte dificil pentru mine să alcătuiesc primul 11. Vreau că toți jucătorii să fie apți, valizi. Mă bucur forte mult pentru Koljic, pentru Martic.

Nu am discutat despre alt transfer, dar dacă va apărea un jucător foarte valoros, cu siguranță patronul vă reacționa pozitiv. Voi face tot ce depinde de mine pentru Elvir Koljic. Îi trebuie și lui puțin timp, dar eu cred foarte mult în ei. Sper că ei să se ridice la nivelul pe care îl așteptam”, a declarat Eugen Neagoe la finalul partidei.

Andrei Ivan, omul meciului: „La Craiova, e normal să te gândești la titlu”

„Sunt bucuros pentru echipă, că am câștigat, aveam nevoie de cele trei puncte. O primă repriză bună, dar nu ne-am creat foarte multe ocazii. Suntem bucuroși că am luat cele trei puncte. E normal la Craiova să te gândești la titlu, dar în ce situație suntem acum… e un drum lung și vom vedea ce o să fie.

E nevoie de Mister pe bancă, la Botoșani ne-a lipsit, știe să comunice cu noi, știe să vorbească și asta e cel mai important pentru noi. Vreau să marchez cel mai mult pentru Universitatea Craiova. Nu am de unde să știu (despre vreo ofertă – n.r). Și când am plecat la Krasnodar, nu am știut”, a declarat Andrei Ivan la finalul partidei.

Universitatea Craiova – Hermannstadt 2-0. ECHIPELE

CS Universitatea Craiova: Arlauskis – Martic, V. Găman, Raul Silva, Vătăjelu – Căpățînă, Screciu – Ișfan, Nistor, A. Ivan – Rivaldinho
Rezerve: I. Popescu – Zajkov, Hanca, Mateiu, Danciu, Roguljic, Cîmpanu, Koljic, Markovic
Antrenor: Eugen Neagoe

Hermannstadt: Letica – C. Ene, Bejan, Issah – Butean, P. Petrescu, Mino Sota, Opruț – Balaure, D. Paraschiv, Oroian
Rezerve: Muțiu – V. Popa, Etienne, Biceanu, C. Popescu, Bărbuț, D. Iancu, Babic, Buhăcianu
Antrenor: Marius Măldărășanu

Stadion: Ion Oblemenco (Craiova)
Arbitri: Bîrsan Marcel (Bucureşti), Gheorghe Bogdan (Bucureşti), Orbuleţ Mircea (Bucureşti) / Arbitru VAR: Costreie Sorin (Buftea), Arbitru AVAR: Trandafir Cristina Mariana (Bucureşti)

Urmăriți Playsport.ro și pe