La un pas de bătaie pe terenul de tenis. Un meci din turneul de la Orleans se putea încheia cu evenimente grave – VIDEO

Dragos Stefanescu 30.09.2022, 12:52
La un pas de bătaie pe terenul de tenis. Un meci din turneul de la Orleans se putea încheia cu evenimente grave – VIDEO

Turneul de tenis de la Orleans a avut parte de câteva scene uluitoare. La finalul meciului direct, Corentin Moutet și Adrian Andreev au fost la un pas de bătaie. Cei doi sportivi și-au adresat cuvinte dure și s-au îmbrâncit, provocând indignarea publicului prezent în tribune.

Scene ireale la turneul de tenis de la Orleans. Doi jucători au fost la un pas de bătaie chiar pe teren

Corentin Moutet (64 ATP) și Adrian Andreev (247 ATP) s-au înfruntat în optimile turneului de tenis de la Orleans. La finalul unui meci tensionat, Andreev s-a impus cu scorul de 2-6, 7-6 (3), 7-6 (2).

La finalul partidei cei doi sportivi au fost protagoniștii unor scene nemaintâlnite pe terenul de tenis. Mai exact, Andreev l-a îmbrâncit pe Moutet în momentul în care au dat mâna la fileu. Cei doi au fost chiar la un pas de bătaie, fiind nevoie de intervenția arbitrului de scaun pentru a calma situația.

După acest incident uluitor, Corentin Moutet a transmis un mesaj pe rețelele de socializare în care a explicat cum a pornit întregul conflict.

Atunci când un jucător îşi permite să spună de două ori ”fuck you” privindu-mă în ochi, nu pot să nu îl fac să înţeleagă în felul meu că aşa ceva nu se face.

L-aţi aplaudat pe acest jucător la finalul meciului. Poate că pentru voi sunt lucruri acceptabile. Pentru mine nu.

În orice caz, el m- a ameninţat şi mi-a cerut să îl aştept la ieşire. Lucru pe care l-am făcut. L-am găsit greu timp de zece minute. Efectiv era ascuns după şase oameni de pază.

Ţi-am ascultat ameninţările (…) Te aştept cu nerăbdare, să putem discuta calm”, a transmis  Moutet pe rețelele de socializare.

Nume grele pe tabloul principal de la Transylvania Open 2022

A doua ediție a turneului de tenis Transylvania Open se va desfășura în perioada 8 – 16 octombrie la Cluj Napoca. Competiția face parte din categoria WTA 250.

Marea favorită a turneului de la Cluj era Simona Halep, însă aceasta nu va participa din cauza operației suferite recent la nas. În lipsa acesteia, competiția clujeană va avea totuși parte de prezența unor nume mari din tenisul mondial.

Organizatorii turneului au anunțat lista completă a participantelor de la această ediție. Astfel, pe tabloul principal se vor regăsi: Barbora Krejcikova, Irina Begu, Anhelina Kalinina, Anastasia Potapova, Ana Bogdan, Magda Linette, Marta Kostyuk, Laura Siegemund, Xiyu Wang, Anna Bondar, Lucia Bronzetti, Ann Li, Diane Parry, Sara Soribes Tormo, Jule Niemeier, Mayar Sherif, Tereza Martincova, Nuria Parrizas Dias, Jasmine Paolini, Kaja Juvan, Alexandra Krunici, Emma Răducanu și Jaqueline Cristian.

Urmăriți Playsport.ro și pe