La un pas de tragedie! Un fotbalist a fost aproape de un accident mortal. Jucătorul consumase băuturi alcoolice

Bordei Radu / 08.12.2021, 21:41
La un pas de tragedie! Un fotbalist a fost aproape de un accident mortal. Jucătorul consumase băuturi alcoolice

Un fotbalist a fost la un pas de tragedie, după ce a provocat un accident rutier, care putea avea consecințe grave. Jucătorul de 21 de ani este un internațional ecuadorian, dar acesta nu s-a remarcat cu ce joacă pe teren. Legitimat la Sporting Lisabona, dar împrumutat în Spania, fotbalistul este în mijlocul unui scandal mare.

Incidentul a avut loc în centrul orașului Valladolid, din Spania. Gonzalo Plata evoluează pentru echipa din liga a doua spaniolă. AS anunță, însă, că, din fericire, nu au existat victime. Persoanele implicate au fost transportate la spital, dar cu răni minore

Un fotbalist a fost la un pas de tragedie. A consumat alcool și a cauzat un accident rutier

La 21 de ani, Gonzalo Plata mai cade, din când în când, pradă tentațiilor vârstei. Așa că fotbalistul împrumutat de Valladolid de la Sporting, a ieșit în oraș, acolo unde s-a distrat puțin mai mult decât trebuia. Se pare că fotbalistul a consumat o cantitate destul de însemnată de alcool. Potrivit presei din Spania, Gonzalo Plata avea de două ori mai mult alcool în sânge decât limita permisă.

Așa că fotbalistul s-a urcat băut la volan, spre dimineață. Din păcate a lovit un taxi și a cauzat un accident rutier destul de serios. Din fericire nu au fost victime, dar pentru Plata nu vor urma zile prea liniștite. Internaționalul ecuadorian nu doar că avea o cantitate impresionantă de alcool în sânge, dar conducea și la o viteză peste cea permisă de lege. Așa că va suferi consecințe. Nici clubul nu îl va lăsa să scape prea ușor.

„Vom lua măsurile corespunzătoare”. Ce a decis clubul la care joacă ecuadorianul

Clubul nu a luat apărarea jucătorului, nici nu avea cum să o facă.

Real Valladolid deplânge comportamentul jucătorului său, Gonzalo Plata, care, conform informațiilor primite, în această dimineață a suferit un accident de circulație în centrul orașului.

Păstrând confidențialitatea jucătorului, clubul va lua măsurile disciplinare corespunzătoare, atunci când va avea toate informațiile.

Reamintim pericolele pe care le prezintă imprudența, consumul de alcool, alte substanțe, distragerile și, pe scurt, conducerea fără a acorda atenția și respectul cuvenite regulilor, se arată în comunicatul grupării de liga a doua din Spania.

Rămâne de văzut dacă sud-americanul va mai continua la Valladolid sau se va întoarce în Portugalia. Jucătorul cotat la 5 milioane de euro a reușit 4 goluri în 11 meciuri pentru gruparea spaniolă. Pentru naționala Ecuadorului, Gonzalo a fost selecționat de 22 de ori și a marcat de 5 ori.