Lăcătuș, iritat vizibil după ce a auzit că Ahmed Bani a spus: ”CSA Steaua este o clonă”

Alex Matei 16.05.2023, 08:00
Lăcătuș, iritat vizibil după ce a auzit că Ahmed Bani a spus: ”CSA Steaua este o clonă”

Duelul de pe Arena Națională, cel dintre Dinamo și CSA Steaua, scor 3-0, a avut parte de multe declarații incendiare la final.

De departe, Daniel Oprița (41 de ani), antrenorul ”Militarilor”, a oferit cele mai tari reacții. Fostul atacant a lansat un atac virulent la adresa lui Florin Talpan, juristul MApN.

Lăcătuș, atac frontal la Bani: ”Când pronunți numele Steaua trebuie să te gândești”

Oprița a dezvăluit că Talpan l-a sunat mai demult, a țipat la el și i-a cerut demisia. Oficialul echipei din Ghencea a precizat că nu va pleca pentru că i-a cerut asta juristul și a explicat cum a decurs dialogul.

În afara lui Oprița, o declarație care s-a viralizat în timp record a venit și din tabăra dinamoviștilor. Ahmed Bani, provocat de Cristian Balgiu, unul dintre adversarii săi din acest meci, a spus despre CSA Steaua că este o clonă.

Marius Lăcătuș (59 de ani) a auzit dialogul în direct, purtat între cei doi jucători, dar și-a vărsat năduful pe mijlocașul ”Câinilor”.

”Ce să fac acum? Să comentez declarația unui jucător care abia a deschis ochii în fotbal? Mi se pare nelalocul lui ce a declarat, să-și vadă de echipa lui.

Nu știu ce discuție a avut cu un jucător de la Steaua, dar, atunci când pronunți numele Steaua, trebuie să te gândești bine la rezultatele care au fost obținut de această echipă”, a spus Marius Lăcătuș, la Digi Sport.

”CSA Steaua este o clonă!”. Scandal între jucători, la vestiare, după umilința de pe Arena Națională

La finalul partidei de pe Arena Națională, în care ”Militarii” au fost umiliți de ”Câinii roșii”, doi jucători au intrat într-un clinci verbal.

Ahmed Bani (20 de ani) a fost protagonistul unui moment care se va viraliza în timp record. În timp ce acorda un interviu, Bani, care a dat un assist, a fost întrerupt de Cristian Balgiu (28 de ani).

”Degeaba vă bucurați, pentru că tot în Liga 2 o să stați. Bine, o să rămânem în ’B’ noi. Dar și ei rămân în ’B’ sau se desființează! ”, a spus Balgiu.

Bani, iritat, i-a oferit imediat replica:

”N-ai ce să vorbești, că rămâneți toată viața în B, Balgiule! CSA clona!

Repet, CSA Steaua e o clonă. Pentru mine e o clonă, nu e Steaua. Nu se poate așa ceva! A spus Talpan că suntem noi o clonă? Cum poate să spună așa ceva despre Dinamo? CSA CLONA!

Urmăriți Playsport.ro și pe