Lacrimi și suferință după Simona Halep – Paula Badosa. Momente emoționante cu jucătoarea iberică în prim plan

Moldoveanu Camelia 01.05.2022, 08:42
Lacrimi și suferință după Simona Halep – Paula Badosa. Momente emoționante cu jucătoarea iberică în prim plan

Meciul Simona Halep – Paula Badosa s-a încheiat cu lacrimi și multă suferință pentru iberică. Campioana României s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1, în turul doi. Principala favorită la câștigarea trofeului de la Mutua Madrid Open a recunoscut supremația adversarei și a subliniat că nu îi este deloc ușor să piardă acasă.

Reacție neașteptată la finalul meciului Simona Halep – Paula Badosa

Sâmbătă, după ora 20:00, meciul Simona Halep – Paula Badosa a adus un adevărat spectacol la Mutua Madrid Open. Antrenamentele cu Patrick Mouratoglou și-au spus cuvântul, iar campioana României a învins-o pe iberica de pe locul 2 WTA fără prea mult efort.

La conferința de presă, jucătoarea de tenis din Spania și-a stăpânit cu greu lacrimile, potrivit AS.com. Badosa a recunoscut public supremația adversarei și a aplaudat meciul extrem de bun pe care l-a făcut românca la Madrid.

Sunt bine la umăr (n.r. ceruse un time-out medical pentru o durere), iar meciul… s-a văzut ce a fost. A jucat la un nivel foarte bun, bravo ei. A fost prima dată când am jucat împotriva Simonei.

A ajuns la toate mingile, a jucat foarte agresiv, cred că a făcut meciul perfect. Mie mi-au lipsit toate, de-asta am câștigat doar patru game-uri. Ea a jucat foarte bine, a servit foarte bine, a fost rapidă. Nu pot decât s-o aplaud, este o campioană”, a spus Paula Badosa.

După retragerea Igăi Swiatek, Paula Badosa era considerată principala favorită de la Mutua Madrid Open. Iberica a recunoscut că îi este foarte greu să piardă acasă:

„Nu e cel mai bun moment să vorbesc acum, nu sunt în cea mai bună stare. E greu să pierzi acasă… A fost o săptămâna grea, foarte stresantă, cu foarte multe lucruri care s-au întâmplat.

Asta este, trebuie să accept. Cred că am nevoie de o pauză de câteva zile. Trebuie să mă odihnesc puțin”, a declarat Paula Badosa.

Simona Halep a recunoscut: „Patrick este cel mai organizat om pe care l-am cunoscut vreodată”

Înaintea meciului cu Paula Badosa, Simona Halep a vorbit despre colaborarea cu noul ei antrenor. Constănțeanca a avut doar cuvinte de laudă la adresa celui care a contribuit semnificativ la ascensiunea Serenei Williams.

„O zi de pregătire la Academia Mouratoglou arată astfel: la 8 și jumătate am început antrenamentul, ceva ce nu am crezut vreodată că o să fac. M-am antrenat două, trei ore, pregătire fizică, fizioterapie pentru că am fost accidentată și am avut nevoie și după ce m-am recuperat să mă asigur că sunt rămân sănătoasă, apoi la sfârșit stretching, am făcut baie cu gheață, baie caldă…

E foarte profesionist totul, tot sistemul, foarte bine organizat. Patrick este cel mai organizat om pe care l-am cunoscut vreodată.”, a mărturisit Simona Halep, potrivit GSP.

Urmăriți Playsport.ro și pe