Larisa Iordache, dezvăluiri neașteptate: ”Riscam să-mi pierd rinichiul”

Iosif Pintilie 24.07.2023, 17:29
Larisa Iordache, dezvăluiri neașteptate: ”Riscam să-mi pierd rinichiul”

Larisa Iordache este una dintre cele mai importante sportive istoria României. Fosta gimnastă, ajunsă la 26 de ani, a avut multiple probleme medicale.

Larisa Iordache și problemele mecicale

Fosta sportivă de la CS Dinamo a suferit din cauza problemelor la rinichi. Ea a suferit o operație grea la rinichi.În ciuda durerilor mari, a amânat de câteva ori intervenția. Ajunsă pe masa de operație, doctorul i-a spus că riscă să rămână fără un rinichi.

„Am ajuns la spital cu criză, cu febră, infecție, am avut noroc să dau de un medic foarte bun, care s-a ocupat de mine foarte bine. M-a pregătit cu ce se poate întâmpla. Am intrat în operație, mi-a montat un stent aproape o lună, pentru a putea elimina lichidul și infecția care se formase. Riscam să-mi pierd rinichiul. După o lună de zile, m-a operat din nou și medicul mi-a spus că trebuie să am noroc, ca să se spargă toată pietricica, pentru că era destul de mare.

Dacă nu, trebuia să-mi mai pună un stent o lună de zile și să mă opereze iar. Și aici intervine partea psihologică. Am reușit din fericire să scap, iar după 2 săptămâni mi-am revenit la ritmul normal, am mai făcut tratament, iar acum sunt foarte bine, dar am mare grijă. Beau apă mai mult decât o făceam înainte.”, a declarat Larisa Iordache, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, conform Spectacola.

Nunta, planul Larisei

Larisa Iordache se gândește la nuntă. Gimnasta vrea să apară într-o rochie de mireasă, dar nu se grăbește să facă pasul cel mare. Ea este împreună cu Cristian Chiriță.

„Mă văd într-o rochie de mireasă, normal, dar nu mă grăbesc absolut deloc. M-am îmbrăcat în rochie de mireasă, dar nu mă grăbesc cu absolut nimic. Nu sunt superstițioasă, nu am niciun fel de superstiție în afară de a intra cu dreptul într-o încăpere nouă, dar consider că atunci când vine vorba să îmbraci o rochie de mireasă pentru o femeie este un moment cu totul special”, a spus Larisa Iordache, la Antena Stars.

Urmăriți Playsport.ro și pe