”Lăsăm Liga 2 pe mâna CSA-ului!”. Ironia galeriei lui Dinamo după ce ”Câinii” sunt ca și reveniți în Superliga

Radu Bordei 30.05.2023, 09:42

Galeria lui Dinamo a profitat de victoria uriașă contra celor de la FC Argeș ca să lanseze ironii la adresa rivalei din Ghencea. Câinii sunt ca și promovați în Superliga, după ce au bătut la scor de tenis pe piteșteni.

Mesajul galeriei lui Dinamo, după victoria cu Argeș. Rivalii de la Steaua, luați la țintă

Este bucurie mare în Ștefan cel Mare, după prima manșă a barajului pentru promovarea în Superliga. Doar un dezastru de proporții ar mai opri Dinamo să nu se întoarcă în Superliga, după un sezon în Liga secundă. De aceea, suporterii deja își fac planuri de viitor, dar au profitat și ca să râdă de rivalii de la Steaua.

LIGA DOI NU-I DE NOI
Ăsta e „Fotbalul Șampanie” despre care vorbea Bani. Acidulat, gata să bubuie zgomotos, cu multe „spume” pentru cei care ne puseseră cruce la începutul sezonului.

Gata să se reverse pe străzi, cu steaguri și eșarfe. Gata să curgă-n pahare, pentru că toți Câinii sunt în sărbătoare.

După 10 luni, ne întoarcem acolo unde ne este locul! În ciuda tuturor profețiilor prăpăstioase, care anunțau dispariția lui Dinamo. Renaștem! Și o facem în stil de Mare Campioană!

LĂSĂM Liga a 2-a pe mâna csa-ului. Nu au adversar pentru locul 1, nici la anul, nici în anii următori.

UMPLEM STADIONUL LA PITEȘTI, să sărbătorim alături de jucători!

PS: Cine are ochi de investitor nu poate să nu vadă comoara care se numește DINAMO și tezaurul celor mai pătimași suporteri, este postarea suporterilor

Burcă le cere câinilor roşii să rămână cu picioarele pe pâmânt

Ovidiu Burcă, antrenorul principal al trupei din Şoseaua Ştefan cel Mare, recunoaşte că Ghezali şi ceilalţi coechipieri ai săi sunt foarte aproape de promovare, dar îi îndeamnă pe „câini” să nu lase garda jos. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani spune că îi va fi greu să gestioneze returul de la Piteşti şi cere concentrare maximă din partea elevilor săi.

După acest scor, suntem aproape de prima liga. Nu știu cât de aproape. Aș vrea să pot să le bag in cap jucătorilor că meciul retur trebuie să înceapă de la 0-0. Să începem la intensitate maximă, mai avem un singur pas. E o săptămâna complicată pentru mine, știu ce vorbesc. Trebuie să gestionez o stare de euforie incredibilă, a fost mesajul lui Burcă pentru jucătorii alb-roşii.

Urmăriți Playsport.ro și pe