Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după ce Sepsi s-a calificat în play-off-ul Conference League: „A venit poliția”

Cosmin Olteanu 17.08.2023, 21:31
Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după ce Sepsi s-a calificat în play-off-ul Conference League: „A venit poliția”

Laszlo Dioszegi a făcut dezvăluiri incredibile după ce Sepsi s-a calificat în play-off-ul Conference League.

Sepsi a învins-o pe Aktobe, 1-0 (2-1 la general), în manșa secundă a turului 3 preliminar Conference League, reușind să se califice în play-off. Unicul gol al partidei a fost marcat de Nicolae Păun.

În play-off-ul Conference League, Sepsi îi va întâlni pe norvegienii de la Bodo/Glimt. Meciul tur va avea loc pe 24 august, la Sfântu Gheorghe, în timp ce returul este programat o săptămână mai târziu, în Norvegia.

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după ce Sepsi s-a calificat în play-off-ul Conference League

Laszlo Dioszegi s-a declarat foarte fericit pentru victoria obținută de echipa sa. Totodată, acesta a dezvăluit că a fost nevoie de intervenția poliției pentru a putea părăsi stadionul lui Aktobe, din cauza fanilor care au aruncat cu mai multe obiecte.

„O bucurie de nedescris. trebuie să felicit, în primul rând, jucătorii și starff-ul tehnic pentru că s-au dăruit sută la sută. A venit poliția și cei de la antitero ca să putem să ieșim. Aruncau cu sticle și toate prostiile.

Am stat în mijlocul galeriei, dar nu ne plângem. Pe ultimele 15 minute s-a văzut că ne-au presat. dar fundașii au fost excelenți. Bodo/Glimt este cu prima șansă. Ei au 75%, noi 25%. Jucătorii o să aibă primă, dar trebuie să vorbesc și cu ceilalți conducători.

Acum că am intrat în play-off, cred că vom încasa 1.5 milioane de euro. Toți jucătorii au fost magnifici. De la atacanți mă așteptam la mai mult, dar au fugit cât pentru două meciuri. Să sperăm că vor veni și cei de la FCSB alături de noi”, a declarat Laszlo Dioszegi, la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe