Laurențiu Reghecampf a spus „Da”! Cine este jucătorul care l-a convins să ceară transferul imediat

Giosanu Catinca 28.10.2021, 23:16
Laurențiu Reghecampf a spus „Da”! Cine este jucătorul care l-a convins să ceară transferul imediat

Laurenţiu Reghecampf a făcut o mișcare isteață. Antrenorul celor de la Universitatea Craiova a luat o hotărâre care i-a surprins pe fanii oltenilor. Unul dintre elevii săi l-a convins pe tehnician că se poate baza pe el. Astfel, i se va prelungi contractul după evoluţiile pe care le-a avut.

Ante Roguljic se bucură de succes la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a calificat fără emoții în sferturile de finală ale Cupei României, după meciul cu Minaur Baia Mare. Oltenii au trecut cu 4-0 de formația din liga a treia.

Odată cu succesul de la Baia Mare, Universitatea Craiova a ajuns la șase victorii consecutive în toate competițiile. Jucătorii lui Reghe sunt deja în sferturile Cupei României. Pentru a obține titlul, Laurenţiu Reghecampf își întăreşte lotul.

Tehnicianul a luat o decizie de ultimă oră în cazul lui Ante Roguljic. Deşi a ajuns acum o lună la echipă, fotbalistul poate fi oricând o soluție viabilă. Mijlocașul croat l-a convins pe Laurențiu Reghecampf că se poate baza pe serviciile sale, potrivit prosport.ro.

Croatul i-a impresionat pe olteni

Universitatea Craiova avea opțiunea de a renunța la serviciile lui Roguljic în această iarnă. Totodată, conducătorii clubului puteau activa clauza contractuală de prelungire până în vara lui 2024.

De când a ajuns la U Craiova și până acum, Ante Roguljic a jucat în două partide pentru olteni, ambele în Liga 1. La meciul cu Academica Clinceni, de pe teren propriu, încheiată cu 5-0, internaționalul de 25 de ani s-a trecut pentru prima dată pe lista marcatorilor. Mijlocașul de profil ofensiv a intrat în minutul 46 al partidei cu Academica Clinceni și a înscris primul lui gol în alb și albastru în al doilea minut adițional.

Cota de piață a mijlocașului croat este de 300.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Putea ajunge la Dinamo

Ante Roguljic, noua vedetă a oltenilor, a fost refuzat de Dinamo în urmă cu două luni. Oficialii din șoseaua ”Ștefan cel Mare” au crezut că nu se pot baza pe fotbalistul de 25 de ani. Ei bine, el a avut evoluții bune la formația pregătiă de Laurențiu Reghecampf. Probabil că dinamoviștii regretă acum că nu l-au legitimat la clubul lor pe croat.

Internaționalul a fost propus trupei din Ștefan cel Mare imediat după ce a fost ridicată interdicția de a afectua transferuri. Roguljic putea ajunge la Dinamo împreună cu un alt jucător croat, dar au fost refuzați, deși erau dispuși să semneze pe termen scurt. Salariul solicitat era de 5.000 de euro lunar, atât cât încasează în acest moment la U Craiova. În plus, și condițiile contractuale erau aceleași ca la gruparea olteană.