Laurențiu Reghecampf își avertizează jucătorii chiar și după o victorie la scor: „Trebuie să discutăm”. Ce a spus despre Markovic și Nistor

Gabriel-Alexandru Ioniță 02.03.2022, 20:11
Laurențiu Reghecampf își avertizează jucătorii chiar și după o victorie la scor: „Trebuie să discutăm”. Ce a spus despre Markovic și Nistor

Laurențiu Reghecampf s-a arătat foarte mulțumit de prestația jucătorilor săi în meciul pe care Universitatea Craiova l-a câștigat în deplasare cu CS Mioveni, scor 3-0. Totuși, antrenorul formației din Bănie a lansat și un avertisment după partida care a asigurat matematic prezența oltenilor în play-off-ul acestui sezon de Liga 1.

El a făcut referire la faptul că echipa sa trebuie neapărat să înceapă să obțină puncte împotriva echipelor aflate în fruntea clasamentului. Ceea ce Universitatea Craiova nu a reușit în sezonul regulat.

Laurențiu Reghecampf a atras atenția că echipa sa trebuie să adune puncte în meciurile cu echipele puternice ale Ligii 1

De asemenea, Reghecampf a vorbit și despre Jovan Markovic, cel care a marcat o „dublă” la Mioveni. Antrenorul „leilor” a subliniat că tânărul său atacant are foarte multe calități, dar mai are încă mult de muncit pentru a ajunge să aibă o carieră de succes în fotbal.

Totodată, Laurențiu Reghecampf a comentat și situația lui Dan Nistor. Mijlocașul și-a prelungit recent contractul cu Universitatea Craiova, dar nu a bifat niciun minut în meciul de la Mioveni. Chiar și așa, Laurențiu Reghecampf a asigurat că fostul fotbalist de la Dinamo sau CFR Cluj are parte în continuare de susținerea sa totală.

Mi-a plăcut foarte mult atitudinea jucătorilor, jocul pe care l-au făcut. Un teren greu, o atmosferă nu chiar fericită pentru noi, dar mă bucur că au înțeles ce le-am spus. Am marcat trei goluri. Sunt fericit pentru cele trei puncte. Mai avem o etapă și sperăm să ne îndeplinim obiectivul. (n.r. Despre Jovan Markovic). Se antrenează, e serios, e un jucător cu calități bune, dar mai are mult de muncă.

După ce vom termina play-off-ul, atunci trebuie să discutăm. Trebuie să facem puncte cu echipele din față, până acum nu am făcut asta. Ne dorim să facem o figură frumoasă, mi-aș dori să câștigăm toate meciurile.

Nu trebuie să schimbe nimic Nistor. Trebuie să se antreneze și când intră, să joace așa cum știu că poate să o facă. Are toată încrederea din partea mea și a clubului.

(n.r. Despre războiul din Ucraina) Este o situație foarte dificilă. Suntem fericiți că stăm la televizor și urmărim niște evenimente pe care acum o săptămână nimeni nu și le-ar fi închipuit. Suntem alături de ei, e o situație pe care eu nu am mai trăit-o”, a declarat Laurențiu Reghecampf după meciul de la Mioveni.

Momente emoționante cu Vătăjelu după meciul de la Mioveni. Jucătorul Universității Craiova a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Ucraina: „Am și eu familie”

Urmăriți Playsport.ro și pe