Laurențiu Reghecampf nu a mai suportat și a spus totul despre Anamaria Prodan: „Moștenirea de la regretata Ionela Prodan nu mă interesează”

Bordei Radu / 13.12.2021, 11:54
Laurențiu Reghecampf nu a mai suportat și a spus totul despre Anamaria Prodan: „Moștenirea de la regretata Ionela Prodan nu mă interesează”

Atacat dur de soția lui, cu care se află în direct, Laurențiu Reghecampf nu a mai tăcut și a dat replica. Antrenorul Craiovei are foarte multe probleme la echipa de club, iar conflictul cu Anamaria Prodan nu i-a căzut bine.

Aceasta a declanșat un atac mediatic la adresa soțului ei, pe care îl acuză că își neglijează copiii, dar și că ar fi încercat să ia din banii familiei pentru a o întreține pe actuala lui parteneră, Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf nu rămâne dator și îi dă replica soției sale. Ce i-a transmis impresarei

Cunoscut pentru faptul că nu îi place să iasă în public cu detalii din viața privată, antrenorul Craiovei nu a apreciat tot ce s-a discutat în preză, în ultima perioadă. Și a dorit să lămurească mai multe din acuzațiile lansate de Anamaria Prodan.

În atenția opiniei publice
Având în vedere evenimentele recente și faptul că aspecte din viața mea privată au fost mediatizate sistematic, doresc să clarific următoarele chestiuni:
Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care vă rog să-mi respectați decizia de a nu mă angrena în discuții vizând acest subiect. Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește. Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste și sprijin necondiționat. Orice alte declarații sau speculații constituie imixtiuni nefondate în viața mea privată.
Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens. Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale, a scris Laurențiu Reghecampf pe contul său de Facebook

Laurențiu Reghecampf nu mai dorește să se vorbească de viața lui privată

Antrenorul nu s-a oprit aici și a anunțat că nu va mai vorbi de acest aspect în viitor.
Reiterez faptul că am notificat posturile de televiziune și publicațiile online cu privire la obligația de a-mi fi respectată viața privată. Dacă nu se va da curs solicitărilor formulate în conformitate cu legea, îmi rezerv dreptul de a apela la concursul organelor abilitate în vederea sancționării oricărei intruziuni în viața privată.
Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal.
Mulțumesc tuturor pentru respect și înțelegere!
Laurențiu Reghecampf