Laurențiu Reghecampf, ofertat din Arabia Saudită. Anamaria Prodan îi negociază contractul. Exclusiv

Iosif Pintilie 09.06.2023, 11:52
Laurențiu Reghecampf, ofertat din Arabia Saudită. Anamaria Prodan îi negociază contractul. Exclusiv

Laurențiu Reghecampf va pleca de la Neftchi Baku, după un sezon modest pe banca echipei azere. Românul nu va sta prea mult fără contract.

Laurențiu Reghecampf, ofertat din Arabia Saudită

Reghecampf este dorit de trei formații importante din spațiul arab, anunță sursele Playsport. Acesta are două oferte din prima divizie din Arabia Saudită și încă una din Qatar. Toate de la echipe importante, din prima parte a clasamentului din Arabia Saudită, respectiv Qatar.

Interesant este că Laurențiu Reghecampf este reprezentat în negocieri de Anamaria Prodan, în acte încă soția lui. Cei doi au trecut peste momentul dificil al divorțului și rămân într-o relație profesională bună.

Reghecampf nu voia să plece de la Nefchi Baku

Neftchi Baku a terminat ultimul sezon pe locul trei, la 22 de puncte de liderul Qarabag, deși obiectivul lui Laurențiu Reghecampf era trofeul de campion.

Astfel, după ce a pierdut și finala cupei, Reghecampf a generat un scandal între patronul echipei și cei din staff-ul administrativ.

Asta pentru că, la momentul în care acesta a semnat în Azerbaijan, patronul ar fi vrut un contract fără clauză de rezilere. Reghecampf nu ar fi acceptat să vină fără să aibe această clauză în contract, astfel că s-a făcut un compromis, având o clauză de 100.000 de euro.

Patronul și-a dorit să scape de el la finalul acestui sezon, însă a fost oprit de această sumă, pe care nu a vrut să o plătească, generând astfel un scandal cu cei ce i-au negociat contractul românului.

În final, Reghecampf a acceptat să plece de la echipă. Alături de el va pleca și președintele clubului, Kamran Guliyev.

Urmăriți Playsport.ro și pe