Le pregătește Gigi Becali o lovitură fanilor? „A fost acolo, știe despre ce e vorba!” Un nume care produce „fiori” în galerie, propus la FCSB. EXCLUSIV

Robert Zanfir 01.11.2022, 19:46
Le pregătește Gigi Becali o lovitură fanilor? „A fost acolo, știe despre ce e vorba!” Un nume care produce „fiori” în galerie, propus la FCSB. EXCLUSIV

Ionuț Mazilu (40 de ani) spune că orice variantă este posibilă în acest moment la FCSB, iar unul dintre numele pe care le-ar putea lua în calcul Gigi Becali este Bogdan Vintilă (50 de ani). Tehnicianul i-a antrenat pe roș-albaștri în sezonul 2019-2020 și nu a avut deloc o relație bună cu fanii.

A început vânătoarea de antrenori la FCSB. Plecarea lui Nicolae Dică l-a lăsat pe Gigi Becali în offside chiar înaintea meciului cu West Ham, din Conference League, dar mai ales înaintea derby-ului cu Rapid. Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță au fost primele nume vehiculate de presă în legătură cu venirea la FCSB. Eugen Neagoe și Liviu Ciobotariu sunt antrenorii surpriză aflați pe lista lui Becali. Pe turnantă vin tare și foștii colaboratori ai omului de afaceri.

Le pregătește Gigi Becali o lovitură fanilor? Bogdan Vintilă, propus la FCSB

„Voi afla după rugăciune”, spune Becali. Prezent în studioul Playsport Live, Ionuț Mazilu crede că și Bogdan Vintilă ar putea fi luat în calcul, pentru un compromis de ultim moment.

„Sunt antrenori mulți, cum e Dan Petrescu. Vine și știe clar ce vrea. Poți să îi faci ceva? Nu. Bine, are și experiență și aici vorbim de lucruri diferite.

Antrenorii tineri, cum sunt și eu, te duci cum? Că dacă te duci acolo poți să pui câteva condiții, dar nu poți să te duci ca Dan Petrescu. Băi, nene, eu vreau asta, îți convine? Dă-mi… bine, nu vorbim de bani, ci de condiții fotbalistice. Nu o să accepte! Poate tu ești bun ca antrenor, dar nu o să accepte nimeni.

Poate îl aduce înapoi pe Vintilă, o variantă. Din câte știu eu, nu are echipă la momentul ăsta. A fost acolo, știe despre ce a vorba.

Toni Petrea a mers unde a avut mai multa libertate și face treabă”, a spus Ionuț Mazilu la Playsport Live.

Bogdan Argeș Vintilă a antrenat FCSB între august 2019 și iulie 2020. Fostul portar a avut o rată de succes de 1,91 de puncte câștigate pe meci. Nu a avut însă deloc o relație bună cu suporterii, care i-au reproșat atitudinea față de intervențiile patronului în vestiar.

După 16 etape jucate din Superliga, FCSB are 20 de puncte strânse din 14 partide jucate. Echipa lui Gigi Becali este pe locul 7, la trei pași în spatele Petrolului, ultima clasastă din zona de playoff.

Eu oricum nu înțeleg ce criterii sunt la FCSB. Luăm istoria FCSB sau Stelei, știm ce se vrea, ce vor suporterii. Ideea este ce vrea patronul, că despre asta este vorba. Eu nu vorbesc despre ce vrea de la echipă, ci despre ce vrea de la antrenor.

Au mai fost antrenori care au știut… până i se pune pata. Sunt discuții, au început deja discuțiile cu antrenorii. Depinde ce se dorește de la ei. Pentru mine e greu acum să spun ce antrenori ar prefera Gigi”,
Ionuț Mazilu, la Playsport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe