Leo Messi, clipe de coșmar: ”M-am speriat teribil”. Ce moment a rememorat ”Puricele”

Moldoveanu Camelia / 09.09.2021, 23:25

Leo Messi a trecut prin clipe de coșmar pe teren, recunoscând ulterior că s-a speriat teribil. În meciul Argentina – Venezuela, scor 3-1, din preliminariile CM 2022, starul celor de la PSG a fost faultat dur de către Adrian Martinez. Evenimentul i-a îngrijorat pe toți fanii argentinianului și a pornit un val de critici către fotbalistul care joacă la Deportivo La Guaira, în Primera Division venezueleană.

Leo Messi a trecut de la agonie la extaz

Naționala de fotbal a Argentinei s-a bucurat de prezența lui Leo Messi pe tot parcursul meciului contra Venezuela. Argentinianul a mărturisit că a trăit intens tot meciul, scor 3-1, aproape nevenindu-i să creadă rezultatul final . Însă, în minutul 29 a trecut prin clipe de coșmar. Adrian Martinez a avut o intrare dură, faultându-l puternic pe Messi. Inițial, fotbalistul celor de la Deportivo La Guaira a primit roșu, însă VAR a demonstrat că decizia arbitrului trebuie revizuită și a primit într-un final galben.

Leo Messi a mărturisit că s-a speriat îngrozitor deoarece a crezut că i-a fost rupt piciorul. El a recunoscut că a jucat tot meciul cu un disconfort puternic din cauza impactului loviturii.

M-am speriat teribil. În acel moment, am simțit cum piciorul mi s-a dus în spate, am simțit ceva și la genunchi. Am avut puțin disconfort întreaga partidă. Din fericire, a fost doar din cauza loviturii, dar în acel moment faultul a fost foarte urât.

Nu mi-a venit să cred atunci când am câștigat. Am visat atât de mult acest moment încât nici nu am înțeles ce se întâmpla. Sincer, mă bucur mai mult acum când văd imaginile, decât în momentul în care eram absent și paralizat.”, a declarat Leo Messi pentru marca.com.

Adrian Martinez a fost pus la zid

Fanii au încremenit la vederea imaginilor cu idolul lor întins pe teren. Pentru că i-a pus crampoanele pe tibia lui Messi, încercând să-l oprească, Adrian Martinez a fost aspru criticat pe rețele de socializare. Încolțit din toate părțile, fotbalistul de la Deportivo La Guaira a cerut iertare pentru gestul său. El a explicat că n-a vrut niciodată să-și rănească adversarii.

Cei care mă cunosc știu că niciodată nu aș face ceva care să pericliteze integritatea fizică a unui coleg. Vreau să-mi cer scuze antrenorilor, colegiilor și fanilor care ne sprijină mereu cu toată inima. Îmi iubesc țara și îmi asum responsabilitatea pentru tot”, se arată în postarea fotbalistului de pe Twitter.

Messi a apucat să joace doar într-un singur meci pentru PSG, contra Reims, intrând din postura de rezervă în locul prietenului său Neymar. Dacă fanii echipei adverse l-au aplaudat și fotografiat din momentul în care a intrat la încălzire și până când a ieșit de pe teren, adversarii din teren n-au fost prea drăguți cu el. În puținele minute jucate, fotbaliștii de la Reims au făcut tot posibilul să-l împiedice pe Messi să de gol. L-au împins, ținut pe loc sau tras de tricou.