Leo Messi îl minte pe Pochettino? Situație controversată la PSG

Moldoveanu Camelia / 02.10.2021, 09:45
Leo Messi îl minte pe Pochettino? Situație controversată la PSG

După venirea lui Leo Messi la PSG au început unele tensiuni care par fără rezolvare. Nasser Al-Khelaifi este cu ochii pe argentinian deoarece crede că îl minte pe Pochettino. Cele două tabere din vestiar par tot mai bine definite.

Pochettino este mințit în față de Leo Messi?

Nasser Al-Khelaifi face tot posibilul pentru a avea o echipă impermeabilă în fața adversarilor. S-a asigurat că are pentru fiecare poziție de pe teren nume mari, personalități puternice, făcând transferuri importante în această vară. Cu toate acestea, pare că starurile pe care le avea deja la echipă au început să cam „scârțâie”. Mai exact, Neymar a revenit din vacanță cu o formă fizică deplorabilă. Brazilianul a fost foarte criticat pe rețelele de socializare, lucru care l-a deranjat destul de mult pentru că o bună perioadă își poza fiecare masă din dietă și o posta pe Instagram pentru a se vedea că face eforturi.

Pochettino caută să-l readucă pe Neymar la forma fizică excelentă din trecut. Este evident faptul că decarul celor de la PSG se află pe o pantă descendentă. Antrenorul echipei din Paris i-a chemat la niște discuții pe mai mulți fotbaliști de-ai săi pentru a înțelege mai bine ce se petrece în viața privată a lui Neymar și care sunt lucrurile care l-au dezechilibrat atât de mult. Printre cei interogați s-a numărat, bineînțeles, și Leo Messi. Toată lumea știe că între argentinian și brazilian există o prietenie strânsă. Leo Messi a susținut că Neymar este pe drumul cel bun și că revine la forma sa din sezonul trecut. Mai mult, că își dă toată silința la antrenamente și că se preocupă de carieră. Însă, Nasser Al-Khelaifi  crede că Leo Messi minte pentru a-și proteja prietenul, potrivit El Nacional.

Mbappe și Neymar, după scandalul de la PSG

PSG a învins Montpellier în etapa 8 din Ligue 1, scor 2-0, dar elevii lui Mauricio Pochettino nu s-au putut bucura pe deplin de reușita lor. După meciul, 2-0 cu Montpellier, marcatori au fost Idrissa Gueye și Julian Draxler, Kylian Mbappe fiind extrem de nemulțumit că nu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. El a fost înlocuit în minutul 88 cu Mauro Icardi, iar la doar câteva secunde distanță, Draxler a marcat din pasa lui Neymar. Acela a fost momentul care a umplut paharul pentru Mbappe. Kylian a fost extrem de supărat pe individualismul lui Neymar. El chiar l-a jignit din acest considerent pe coechipierul său.

Vagabondul ăsta nu-mi pasează.”, i-a spus Mbappe colegului său, referindu-se la Neymar, conform Marca.

Jurnaliștii spanioli susțin că cei doi fotbaliști au trecut cu bine peste incident. Se pare că Mbappe și Neymar ar fi purtat o discuție după meciul cu Montpellier, iar atacantul francez și-a justificat acea reacție nervoasă pe bancă. Cu toate acestea, în vestiarul PSG există două tabere foarte bine definite. „Șefii de trib” sunt Messi și Mbappe. Argentinianul îi are de parte lui pe: Paredes, Di Maria, Neymar, Verratti și Hakimi. Pe partea cealaltă, francezul a pierdut mult din susținerea colegilor, lucru care se vede și în teren, din cauza faptului că este cu gândul doar la Real Madrid.