Lewandowski și soția sa au făcut dezvăluiri din intimitatea cuplului. Tragedia prin care a trecut cuplul

Alex Matei 06.04.2023, 00:06

Robert Lewandowski, atacantul polonez al Barcelonei, și soția sa, Anna Lewandowska, s-au confruntat cu mari probleme înainte de începerea Euro 2016. Starul internațional a vorbit despre momentele grele prin care a trecut abia acum!

Robert Lewandowski, dezvăluiri de senzație

Robert Lewandowski și soția sa, Anna, au trecut prin momente greu de imaginat. Cei doi soți au făcut dezvăluiri din intimitatea cuplului. Tragedia prin care a trecut cuplul înainte de începerea Euro 2016.

Vârful de atac a dezvăluit că soția sa a suferit un avort spontan înainte de începerea Campionatului European de Fotbal 2016. Jucătorul Barcelonei spune că avortul spontan suferit de soția sa a fost „cel mai dificil moment” din viața lor. Tragicul incident s-a petrecut chiar înainte de începerea Euro 2016.

”Trebuia să mă concentrez pe fotbal, dar aveam o problemă importantă”

Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a recunoscut că o bună perioadă de timp nu s-a putut concentra asupra carierei sale din cauza problemelor din cadrul mariajului.

Trebuia să mă concentrez pe fotbal, dar aveam o problemă mai importantă în minte tot timpul. Fanii nu aveau idee, doar se așteptau să marchez un gol și să fie Robert.”, a declarat tânărul de 34 de ani, conform publicației germane Bild.

Atacantul polonez nu a ezitat să intre în detalii.

Îmi amintesc de vremea Campionatului European din Franța. Era vremea când eu și Anna încercam să avem un copil. Ea zburase să mă vadă (la cantonamentul Echipei Naționale a Poloniei) cu câteva zile înainte și s-a dovedit că a avortat . Deși în privat ești cu inima frântă, dezamăgită și tristă, în realitate trebuie să faci față tuturor provocărilor, în timp ce ești pe teren, încercând să te concentrezi asupra a ceea ce trebuie să faci.”, a continuat el.

A fost o situație dificilă pentru noi ca familie. Imediat după ce am jucat Campionatul European din Franța și am ajuns în sferturi cu Polonia… Bineînțeles că nu putem uita ce ni s-a întâmplat ca familie. A fost groaznic. Ulterior, am învățat să fac față situațiilor private dificile și să continui să găsesc schimbarea pe teren pentru a fi acolo trup și suflet.”, a conchis fotbalistul.

Urmăriți Playsport.ro și pe