Lewis Hamilton ar putea fi interzis în Formula 1! Probleme mari pentru septuplul campion mondial

Giosanu Catinca / 13.05.2022, 14:26
Lewis Hamilton ar putea fi interzis în Formula 1! Probleme mari pentru septuplul campion mondial

Marele Lewis Hamilton ar putea fi interzis în Formula 1. Septuplul campion mondial se confruntă cu mari probleme în momentul de față. Fanii au înmărmurit când au auzit ce i s-a întâmplat cunoscutului pilot.

Lewis Hamilton, probleme înainte de Grand Prix Monaco

Lewis Hamilton, unul dintre cei mai bine plătiți piloți din Formula 1, a avertizat că ar putea fi interzis de la Marele Premiu al principatului Monaco, conform publicației The Sun. Cursa va avea loc peste doar două săptămâni și face parte din calendarul Formulei 1. Hamilton nu știe deocamdată dacă va participa.

Oficialii i-au sugerat să își scoată absolut toate bijuteriile, dacă vrea să ia parte la respectiva competiție, a explicat jurnalistul britanic Ted Kravitz, care lucrează la Sky Sports F1.

„Dacă mă opresc, atunci așa să fie”

Directorul FIA, Niels Wittich, a adoptat o poziție fermă cu privire la regulile care împiedică piloții să poarte bijuterii. Lewis Hamilton trebuie să se decidă. Fie renunță la cercelul din nas, fie primește interzis la Marele Premiu de la Monaco.

Hamilton a făcut câteva declarații înainte de Marele Premiu de la Miami. Cunoscutul pilot a catalogat această mișcare un „pas înapoi” pentru sportul care l-a consacrat și chiar a mers până la a spune: „Dacă mă opresc, atunci așa să fie. Avem un șofer de rezervă”.

”Va avea o intervenție chirurgicală”

Lui Hamilton i s-a acordat o „amânare” de două curse pentru a respecta interdicția FIA și și-a scos un cercel ”dintr-o altă parte a corpului, nedezvăluită”, dar nu și piercing-ul din nas.

Scutirea lui Hamilton se va încheia la Marele Premiu de la Monaco, iar reporterul Sky Sports, Ted Kravitz, a avertizat că forul mondial l-ar putea „opri pe Lewis la începutul antrenamentelor de vineri, deoarece piercing-ul este fixat acolo permanent”.

Ne-am gândit că va avea o intervenție chirurgicală minoră pentru a scoate piercing-ul din nas.”, a mai spus sursa anterior citată.

”Este aceasta o problemă de siguranță?!”

În ciuda tuturor problemelor create în jurul acestui subiect, pilotul de la Mercedes evidențiază că cercelul din nas nu i-a creat niciodată probleme în cei 16 ani de când participă la concursuri.

Toată această problemă cu siguranța… Când mi-au spus despre bijuterii, au zis că siguranța e totul. Iar eu am spus: ‘Bine, dar ce s-a întâmplat în ultimii 16 ani? Am avut bijuterii în toți acești 16 ani. Deci, mai era siguranța o problemă sau nu?”, a declarat Hamilton, conform presei străine.