Liderul ultrașilor FCSB, acuzații grave în direct: “Se vrea arestarea mea, deranjez rău de tot”. De ce se plânge Mustață

Alex Matei 19.05.2023, 12:33
Liderul ultrașilor FCSB, acuzații grave în direct: “Se vrea arestarea mea, deranjez rău de tot”. De ce se plânge Mustață

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei lui FCSB, inflamează spritele înainte de finala pentru locul întâi, de la Ovidiu. Chiar dacă roş-albaştrii au doar 230 de tichete rezervate pentru meciul decisiv cu Farul, Mustaţă afirmă că 1000-2000 de suporteri vor fi prezenţi la Ovidiu.

Doar 230 de fani ai trupei lui Gigi Becali vor putea intra pe micuţa, dar cocheta arenă de la Ovidiu. Ceilalţi suporteri care vor efectua deplasarea în judeţul Constanţa vor rămâne în afara stadionului şi îşi vor încuraja de acolo favoriţii.

Oficial, avem 230 de bilete. Nu voi lipsi, echipa are nevoie și vom fi alături de ei. Nu știu câți mergem, foarte mulți zic că vor să stea afară. Nu pot să le zic ‘nu veniți’. Nu vreau să se înțeleagă altceva, că instig să vină lumea acolo. Cred că vom fi între 1000 și 2000 de oameni”, a declarat Mustaţă, la emisiunea Fanatik Superliga.

Se teme să nu fie arestat

Şeful galeriei roş-albastre a subliniat că nu îşi doreşte să apară incidente în această deplasare şi a adăugat că se teme să nu fie arestat din nou.

Îi văd la mine, la pizzerie, cum stau cu binoclu de pe partea ailaltă. Mai vine, mai fotografiază. Se caută cu orice preț decapitarea mea. Să mă bage la pușcărie.  Se dorește arestarea mea cu orice preț.  Sunt incomod de vreo doi ani. Dar s-au axat pe ideea să greșesc eu. Eu evit lucrurile astea. La mine, la pizzerie, scot înregistrări și văd cum filmează și mașini și numere de mașini”, a mai completat Mustaţă.

Înainte de jocul de duminică, şefii grupării de la malul mării au anunţat că nu vor mai scoate la vânzare bilete. De teama ca fanii FCSB-ului să nu achiziţioneze mai multe tichete, conducerea trupei constănţene a hotărât ca, la partida de duminică, să aibă acces pe stadion doar abonaţii şi cei care vor primi invitaţii.

Urmăriți Playsport.ro și pe