Limuzina de lux pe care Ilie Năstase a cheltuit o avere și pe care i-a dăruit-o soției sale, Ioana

Pintilie Iosif 19.11.2022, 15:38
Limuzina de lux pe care Ilie Năstase a cheltuit o avere și pe care i-a dăruit-o soției sale, Ioana

Ioana Năstăse și iubitul ei, Ilie, nu sunt în cea mai bună perioadă. Cei doi trec printr-o perioadă dificilă, după ce s-au acuzaqt reciproc că au dispărut. Una peste alta, Ilie speră că un cadou va regla situația dintre cei doi.

Cadoul pe care Ilie Năstase i l-a făcut Ioanei

Fostul jucător de tenus a băgat adânc mâna în buzunar și a scos 100.000 de euro. Cu acești bani, ”Nasty” i-a cumpărat o mașină, marca Range Rover. Cadoul vine la doar câteva zile după ce Ilie Năstase și-a vândut o casă, dar și la câteva zile după ce a fost prins beat la volan.

Ioana și Ilie Năstase, la cuțite

Ioana a fost acuzată de Ilie Năstase că ar fi dispărut cu 2 milioane de euro. Fostul tenisman susține că nu mai știe nimic de ea.

Soția lui Ilie Năstase a răspuns acestor acuzații printr-o postare pe Facebook. Ea susține că soțul ei știe unde se află și știe, de asemenea, tot ce a facut în ultimele zile.
Mai mult, Ioana Năstase acuză că Ilie Năstase i-ar fi filmat mașina și casa, în încercarea de a o urmări. De altfel, ea spune că nu ea a dispărut de acasă, ci Ilie, care și-a luat rucscul și a plecat.

„Bună dimineață. În primul rând, țin să va anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mășinile și locuința mea mi-au fost filmate. Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine, de mai bine de o săptămână… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu.
În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța. Ilie obișnuia să plece de acasă o perioada de câteva zile, fără că acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința. Am așteptat că soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat.

Ulterior, eu deplasându-mă spre locuința din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidențial unde locuim. Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competente dacă va fi necesar. Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu.”, a scris soția lui Ilie Năstase pe Facebook.

Ioana Năstase, la un pas de moarte

Ioana Simion, nevasta lui Ilie Năstase, a fost la un pas de moarte. Pasionată de echitație, partenera de viață a fostului lider ATP a fost implicată într-un accident terifiant, în care calul a aruncat-o de pe șa direct în cap. Cumplitul moment a fost relatat cu greu de soția lui Ilie Năstase.

Ioana Simion, nevasta lui Ilie Năstase, este pasionată de ani bun de echitație, însă după ultima lecție la care a luat parte s-ar putea să își schimbe sentimentele vizavi de acest hobby, deoarece a fost la un pas de moarte.

În locația special amenajată în care merge să își exercite pasiunea, soția lui Ilie Năstase are mereu același cal care o așteaptă în manej, pregătit să fie încălecat. De toate cele necesare se ocupă angajații de la fața locului, dar se pare că la ultima vizită a Ioanei lucrurile nu au mai decurs la fel.

Calul nu a fost pregătit înainte și soția lui Ilie Năstase a intuit că ceva rău urmează să se întâmple. Așa a și fost, deoarece în momentul în care s-a urcat pe șa, femeia a fost aruncată în cap și și-a văzut moartea cu ochii.