Liniște, vorbește Mircea Rednic după despărțirea de Viitorul lui Gică Hagi! Ce spune „Puriul” despre plecarea de la Constanța

Marian Cărăvan 22.04.2021, 22:20
Liniște, vorbește Mircea Rednic după despărțirea de Viitorul lui Gică Hagi! Ce spune „Puriul” despre plecarea de la Constanța

Mircea Rednic a vorbit după despărțirea de Viitorul lui Gică Hagi. Tehnicianul a fost demis de gruparea dobrogeană la începutul lunii aprilie, după rezultatele slabe ale echipei. Ce spne acum „Puriul” despre plecarea de la Constanța.

Mircea Rednic vorbește după despărțirea de Viitorul lui Gică Hagi!

Nici cinci luni nu a rezistat Mircea Rednic a echipei lui Gică Hagi. Instalat în luna decembrie a anului trecut, „Puriul” a fost demis la începutul lunii aprilie, după un eșec al dobrogenilor. 1-2 din restanța cu Poli Iași a fost a șasea înfrângere a Viitorului cu Mircea Rednic pe banca tehnică. Imediat după acel meci, de pe 8 aprilie, cei de la Viitorul au anunțat despărțirea de Mircea Rednic. Aventură încheiată la dobrogeni pentru antrenorul care a doua zi împlinea 59 de ani. Frumos cadou la aniversare, nu? La trei săptămâni de la acel moment mai puțin plăcut, tehnicianul a oferit detalii despre intențiile sale.

Mircea Rednic a vorbit după despărțirea de Viitorul lui Gică Hagi. „Puriul” pare ușor deranjat când este chestionat pe acest subiect delicat. Nu vrea decât să se bucure de vacanță, dar din vară nu ar fi exclus să-l vedem din nou la cârma unei echipe din Liga 1.

Sunt în vacanță. Nu vreau să vorbesc de Dinamo, de Rapid şi de alte oferte acum. Că au fost, că n-au fost… Până în vară nu mai antrenez şi apoi voi vedea. Dacă iau în calcul revenirea în Liga 1? Nu poți să zici niciodată înainte. V-am zis, sunt deocamdată în vacanță. Viitorul? Hai, vă doresc tuturor multă sănătate”, a declarat Mircea Rednic, pentru ProSport.

Liniște, vorbeste Mircea Rednic dupa despartirea de Viitorul lui Gica Hagi!
Liniște, vorbeste Mircea Rednic dupa despartirea de Viitorul lui Gica Hagi!

Mircea Rednic, doar două victorii cu Viitorul

Instalat în luna decembrie a anului trecut, „Puriul” nu a putut face minuni la echipa lui Hagi. Doar două victorii a obținut Viitorul cu Mircea Rednic pe banca tehnică. În rest, au fost nouă rezultate de egalitate și șase înfrângeri. Despărțirea a fost anunțată sec, pe 8 aprilie, printr-un comunicat, după înfrângerea din restanța cu Poli Iași, scor 1-2.

Fostă campioană a României în 2017, Viitorul e acum în play-out. După două etape, echipa lui Gică Hagi a bifat o victorie și o înfrângere. Faza play-out nu a început bine pentru Viitorul, care a pierdut meciul cu UTA din deplasare (scor 0-1). A venit o victorie pe teren propriu, 1-0 cu Gaz Metan Mediaș. În etapa a treia, Viitorul joacă pe 26 aprilie, de la ora 20:30, în deplasare cu FC Voluntari.

Viitorul e pe locul 12, cu 19 puncte, cu unul peste Gaz Metan Mediaș, aflată pe loc de baraj (locul 13).

Urmăriți Playsport.ro și pe