Lionel Messi e cuiul lui Pepelea într-un nou scandal. Britanicii s-au luat la ceartă între ei din cauza argentinianului

Gabriel-Alexandru Ioniță 04.12.2022, 12:00
Lionel Messi e cuiul lui Pepelea într-un nou scandal. Britanicii s-au luat la ceartă între ei din cauza argentinianului

Lionel Messi a devenit subiect de polemică la nivel înalt în Marea Britanie după prestațiile de la Cupa Mondială din Qatar. După partida din optimi contra Australiei, câștigată de Argentina cu scorul de 2-1, în care starul lui PSG a deschis scorul la meciul cu numărul 1000 din întreaga sa carieră, celebrul jurnalist britanic Piers Morgan a avut o reacție foarte dură la adresa analiștilor BBC pentru acest turneu final.

Lionel Messi, motiv de ceartă pe internet între Piers Morgan și Gary Lineker

Deși l-a felicitat pe Messi pentru reușită din partida cu Australia, Morgan, care este privit în prezent ca un fan al lui Cristiano Ronaldo după deja celebrul interviu pe care l-a făcut cu acesta recent, în care starul portughez a dat de pământ cu cei de la Manchester United, i-a criticat pe cei de la BBC pentru faptul că, în opinia sa, ar exagera cu laudele la adresa argentinianului.

„Atitudinea de fani Messi a analiștilor BBC devine obsesiv de enervantă. Încep să mă tem că unul dintre ei ar putea avea un «accident» în studio. Calmați-vă, băieți. A făcut un meci bun împotriva unei echipe medii. Să vedem cum se descurcă împotriva unei echipe bune”, a scris Piers Morgan pe Twitter.

La scurt timp, el a primit o replică pe măsură din partea lui Gary Lineker, cel care moderează o emisiune de analiză la BBC. Fostul mare fotbalist englez a făcut o referire chiar la apropierea lui Piers Morgan față de Cristiano Ronaldo, manifestată foarte pregnant în ultima perioadă.

„Mă bucur să văd că ieși pentru scurt timp din adâncul măruntaielor lui Ronaldo pentru a-ți exprima opinia”, a comentat Linker la acea postare a lui Morgan.

Totuși, Piers Morgan nu a pus sub semnul întrebării geniul fotbalistic al starului de la PSG

Înainte de a iniția această dispută cu experiții BBC, Piers Morgan a ținut să îl felicite pe Lionel Messi pentru golul marcat în meciul cu Australia. „Un gol genial marcat de Lionel Messi în meciul cu numărul 1000 din carieră. Un jucător minunat”, a scris el pe Twitter.

În afară de golul marcat, Lionel Messi a mai creat și multe alte ocazii pentru echipa sa. Din acest motiv, el a fost desemnat jucătorul meciului cu Australia de către partenerul comercial al celor de la FIFA pentru această Cupă Mondială.

Urmăriți Playsport.ro și pe