Lionel Messi pleacă de la PSG! Revenirea argentinianului la FC Barcelona se poate produce mai repede decât s-a crezut

Simion Andrei / 03.11.2021, 14:29

Lionel Messi pleacă de la PSG din cauza problemelor medicale. Superstarul argentinian urmează să meargă la Madrid, pentru a primi un tratament la „Cemtro Clinic”. Messi s-a confruntat cu probleme musculare în ultima săptămână, iar situația fotbalistului de pe Parc des Princes pare să fie destul de gravă.

Probleme serioase pentru Lionel Messi. Pleacă de la PSG pentru a se trata

Indisponibil pentru duelul RB Leipzig – PSG din această seară, Lionel Messi va părăsi Parisul pentru a se întoarce în Spania. Mai exact, la Madrid. Superstarul argentinian s-a confruntat în ultima săptămână cu probleme musculare, din cauza cărora, marți, pe 26 octombrie, s-a pregătit singur. Mai mult, în partida cu Lille din weekend a fost înlocuit după doar 45 de minute.

Situația lui Messi pare să fie destul de gravă. Potrivit jurnaliștilor de la Mundo Deportivo, problemele lui Messi se trag de la intrarea criminală a lui Adrian Martinez din meciul Argentina – Venezuela, din preliminariile pentru Campionatul Mondial.

Fundașul venezuelean a avut atunci un fault extrem de dur asupra lui Messi și a primit direct cartonașul roșu. Messi a reușit să continue acea partidă, însă faultul respectiv ar fi lăsat urmări serioase.

Conform sursei citate, lovitura respectivă i-a generat sângerări interne în zona afectată lui Leo Messi, iar ulterior argentinianul s-a ales cu un hematom și cu o inflamație puternică.

În acest context, el a decis să meargă la clinica „Cemtro Clinic” din Madrid, unde a mai fost îngrijit și în trecut.


Rămâne de văzut cât de gravă este problema pe care o are Leo Messi și cum îi va afecta aceasta cariera. Cert este că de la transferul său pe Parc des Princes, Messi s-a confruntat cu mai multe probleme medicale și a evoluat doar 8 partide pentru PSG.

Leo Messi și-a anunțat revenirea la FC Barcelona

Nici Leo Messi și nici Barcelona nu se simt bine unul fără celălalt. Argentinianul nu s-a adaptat așa cum era așteptat la PSG, unde încă nu a înscris în campionat. Deja au apărut voci care se îndoiesc că Messi va mai fi un jucător decisiv pentru PSG.

În schimb, fosta sa echipă are și mai multe probleme. A rămas fără antrenor, după demiterea lui Ronald Koeman și este pe locul 9 în La Liga. În acest moment, titlul pare deja pierdut de catalani.

Așa că Messi și Barcelona se vor reuni, dar, cel mai probabil, după ce fotbalistul va pune punct carierei sale. Asta nu înseamnă că fostul decar de pe Camp Nou nu dorește să își mai ajute echipa.

Normal că mi-ar plăcea să mă întorc. Iubesc acest club, aș vrea să fac tot posibilul să îl ajut, așa cum pot. Cred că aș putea să fiu director tehnic, să pot să contribui la ridicarea grupării. Deci cred că mă voi întoarce. Acest club trebuie să crească din nou, să redevină cel mai bun din lume. Și eu aș vrea să dau o mână de ajutor. Rămâne de văzut dacă se va întâmpla și din ce postură, a declarat Messi pentru presa catalană.

De ce crede Cristiano Ronaldo că el și Messi sunt ultimii zei ai fotbalului. Ce le lipsește tinerilor.