Lista lui Stanciu. ”Am visat la asta de mic. Nu există niciun secret”. Postarea căpitanului naționalei care s-a viralizat în timp record

Alex Matei 22.10.2023, 13:12

Nicolae Stanciu (30 de ani) are motive de mândrie după ce în cel mai recent meci al său a obținut o notă mai mare decât a celebrului Cristiano Ronaldo (38 de ani).

S-a întâmplat după duelul din Arabia Saudită, FC Damac -Al Nassr 1-2, meci în care internaționalul român a semnat pasa de gol al echipei sale. De partea cealaltă, Cristiano Ronaldo a dat golul decisiv al partidei, dar nu el a fost desemnat omul meciului.

Stanciu, omul meciului în partida în care pe teren s-a aflat și Ronaldo

Titlul onorific de cel mai bun jucător de pe teren i-a fost atribuit lui Stanciu.

Poziționată mult mai bine în clasament și cu un lot mult mai valoros pe hârtie, formația gazdă a fost cotată cu prima șansă la succes, cea care a fost foarte aproape de a deblocat tabela de marcaj. Se întâmpla în minutul 5 de joc, dar golul marcat de Cristiano Ronaldo, din situație de 1 la 1 cu portarul, avea să fie anulat pentru ofsaid.

Peste aproximativ zece minute, Damac, cea care venea după două victorii consecutive în campionat, avea ”să-și arate colții”, pentru prima dată, în meci. Nicolae Stanciu îi oferea o pasă pe culoar lui Ceesay, însă atacantul din Gambia avea să se încurce chiar la finalizare.

Pe lângă deținătorul a 5 Baloane de Aur, Al Nassr i-a mai avut titulari jucători precum Talisca, Mane, Otavio, Telles sau Laporte, însă, cu toate acestea, la pauză, avea să se recunoască condusă. Decarul lui Damac, camerunezul N’Koudou, avea să puncteze în al doilea minut de prelungire, în urma unei pase trimise în adâncime de mijlocașul român.

Putea fi un rezultat excelent pentru băieții antrenați de Cosmin Contra, însă, după ieșirea de la cabine, Al Nassr a devenit letală. Prima dată a amenințat poarta oaspeților în minutul 48, atunci când Ronaldo înscria cu capul, însă, din nou, de la margine a fost semnalizată o poziție afară din joc.

Nu a mai fost cazul patru minute mai târziu, atunci când brazilianul Talisca înscria dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 metri. Avea să fie reușita ce le oferea elanul necesar gazdelor, căci, după alte patru minute, aveau să treacă, în premieră, în avantaj. Cristiano Ronaldo introducea încă o dată mingea în plasă, de această dată regulamentar. O lovitură liberă, din zona centrală, ce l-a lăsat fără reacție pe goalkeeperul advers.

S-a terminat 2-1 pentru Al Nassr, cea care urcă pe 3 în campionat, cu 22 puncte în 10 partide, în timp ce Damac cade până pe locul 11, cu 10 puncte în tot atâtea etape.

Stanciu: ”Am visat doar că într-o zi voi putea să fiu pe același teren cu cei mai mari jucători din lume”

După un astfel de meci, în care a avut prilejul de a fi pe teren alături de Ronaldo, Stanciu a întocmit o listă cu mai multe vedete pe care le-a întâlnit de-a lungul carierei.

”Ca orice copil, am visat doar că într-o zi voi putea să fiu pe același teren cu cei mai mari jucători din lume și să concurez cu ei.

Nu există niciun secret, oricine poate reuși dacă muncește din greu, este disciplinat și obsedat să facă totul pentru a ajunge acolo unde își dorește.

Acum lista mea este completă ✅

Ps: A fost greu să aleg aceste 10 fotografii”, a fost mesajul lui Nicolae Stanciu, postat pe rețelele de socializare.

”Lista lui Stanciu”. Vedetele cu care s-a duelat românul, de-a lungul anilor

  • 1. Lionel Messi
  • 2. Cristiano Ronaldo
  • 3. Zlatan Ibrahimovic
  • 4. Neymar
  • 5. Robert Lewandowski
  • 6. Javier Zanetti
  • 7. Sergio Ramos
  • 8. Dani Alves
  • 9. John Terry
  • 10. Marco Reus
Urmăriți Playsport.ro și pe