VIDEO. Narcis Răducan a fost invitatul special al emisiunii „PlayMaker”, vineri! Vezi emisiunea integral AICI

Cornel Pîrșcoveanu / 04.06.2021, 21:08

Emisiunea „PlayMaker” de la PlaySport.ro prinde avânt. Un nouă ediţie este gata să înceapă, alături de gazdele obişnuite – Sorin Chiriac şi Cătălin Mureşanu.

Narcis Răducan, invitat special al emisiunii „PlayMaker”, vineri, de la ora 18!

Vineri, 5 iunie, de la ora 18, Sorin Chiriac şi Cătălin Mureşanu îl au ca invitat pe unul dintre cei mai valoroşi şi apreciaţi conducători de club din fotbalul românesc – Narcis Răducan. De asemenea, fost jucător cu sute de meciuri în Liga 1, la FCM Bacău, Steaua, Rapid, FC Naţional sau Ceahlăul Piatra Neamţ.

A fost un mijlocaş combativ, de travaliu, dispus la efort şi dăruire, cum rar se găseşte, astăzi, în Liga 1. Talentul său i-a adus şi o selecţie în echipa naţională a României, într-0 perioadă în care nu se ajungea deloc uşor. Cum se întâmplă în prezent.

A bifat un meci la echipa naţională a României, în anul 2000, într-o partidă amicală disputată împotriva Georgiei, încheiată la egalitate, scor 1-1. Meciul a mers în prelungiri, iar România s-a impus la penalty-uri cu 5-3.

După ce s-a lăsat de fotbal, Narcis Răducan a lucrat cu unii dintre cei mai influenţi oameni din „sportul” rege pe care i-a avut România: Gigi Becali, Ion Niculae, Dumitru Bucşaru sau Gheorghe Hagi.

Unde poate fi văzută emisiunea LIVE:

Emisiunea „PlayMaker”, prezentă de Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu, poate fi urmărită pe: