Randers – CFR Cluj 2-1. Noapte bună, Cluj! CFR, OUT din Conference League după un nou joc dezamăgitor. Campioana României rămâne fără victorie în grupă

Gabriel-Alexandru Ioniță / 25.11.2021, 23:52
Randers – CFR Cluj 2-1. Noapte bună, Cluj! CFR, OUT din Conference League după un nou joc dezamăgitor. Campioana României rămâne fără victorie în grupă

CFR Cluj întâlnește Randers de la 22:00 în etapa a cincea a grupei D din UEFA Europa Conference League. Meciul poate fi urmărit pe Pro X, dar și în format live text pe PlaySport.ro.

FINAL: Randers – CFR Cluj 2-1

Cum arată clasamentul în Grupa D

  1. AZ Alkmaar – 11 P
  2. Randers – 7 P
  3. Jablonec – 6 P
  4. CFR Cluj – 1 P

Final de partidă!


Min 84. Schimbare la Randers. Intră Onovo, iese Ankersen.


Min 84. Dublă schimbare la CFR. Intră Costache și Rodriguez, ies Păun și Boateng.


Min 75. GOL RANDERS! Piesinger înscrie dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri. Bălgrădean a plonjat, însă nu a mai ajuns la minge.


Min 72. GOOOOOOOLL CFR! Deac primește o centrare excelentă din partea lui Susic și înscrie superb cu capul!


Min 72. Dublă schimbare la CFR. Intră Alibec și Susic, ies Debeljuh și Manea.


Min 68. GOL RANDERS! Bungaard centrează din flancul stâng, iar Kamara profită de o greșeală a lui Camora și înscrie din 6 metri.


Min 66. Dublă schimbare la Randers. Ies Egho și Lauenborg, intră Kamara și Vito.


Min 56. OCAZIE URIAȘĂ pentru CFR Cluj! Carlgren a respins în ultimul moment o centrare excelentă trimisă de Ciprian Deac. Mingea a lovit pământul în apropierea careului de 6 metri și l-a indus în eroare pe portarul danezilor. Totuși, acesta a plonjat superb și a respins mingea la câțiva centimetri de bară.


Min 53. Schimbare la Randers. Intră Bundgaard, iese Kopplin.


Min 52. Ocazie mare pentru Randers! Tibbling a primit o pasă excelentă din pasa lui Egho, a pătruns în careu și a încercat să finalizeze la vinclul colțului scurt. Mingea a trecut cu puțin pe lângă bară.


Min 46. Ocazie bună pentru CFR. Păun a pătruns în careul advers și a încercat să finalizeze cu interiorul la colțul lung. Mingea s-a dus cu mult peste poarta danezilor.


Min 46. Schimbare la CFR Cluj! Intră Sigurjonsson, iese Bordeianu.


Min 46. Schimbare la Randers! Intră Kehinde, iese Bundgaard.


Min 46. A început repriza a doua.


INFO. CFR Cluj, fără șut pe poartă în prima repriză. În schimb, danezii au trimis de cinci ori pe poarta lui Bălgrădean și au avut o posesie de 57%.


Pauză.


Min 43. Ocazie pentru Randers! Ankersen trimite un nou șut frumos de la marginea careului, însă Bălgrădean plonjează spectaculos și respinge în lateral.


INFO: Randers are o posesie de 60% în primele 40 de minute. De asemenea, danezii au 10 ocazii de gol și patru șuturi pe poartă.


Min 37. Ocazie mare pentru Randers! Kopplin primește o centrare din corner și reia periculos cu capul spre poarta lui Bălgrădean. Din fericire, Burcă a fost poziționat bine și a respins din apropierea liniei porții.


Min 35. Ocazie uriașă pentru Randers! Ankersen trimite un voleu din întoarcere de la marginea careului, însă Bălgrădean se întinde și respinge superb.


Min 33. Ocazie pentru Randers! Ankersen pătrunde în careu, îl întoarce de mai multe ori pe Graovac și trimite un șut la colțul scurt. Mingea a trecut cu puțin pe lângă bara dreaptă a porții lui Bălgrădean.


Min 11. Ocazie pentru Randers. Pisinger trimite un șut cu pământul din lovitură liberă, însă Bălgrădean e pe poziții și reține fără probleme.


Min 8. Ocazie pentru CFR Cluj! Omrani trimite un șut din voleu de la 20 de metri, însă mingea a trecut pe lângă poarta lui Carlgren.


Min 7. Ocazie pentru Randers. Bundgaard și-a încercat norocul cu un șut de la 25 de metri, însă mingea a trecut cu mult peste poarta lui Bălgrădean.


Min 3. BARĂ pentru CFR Cluj! Camora a trimis o centrare din flancul stâng, iar mingea a fost deviată de un fundaș advers în bara transversală.


Min 2. Ocazie pentru Randers. Ankersen a trimis o centrare bună din flancul stâng, iar Bundgaard a reluat din voleu spre poarta lui Bălgrădean. Din fericire, șutul a fost slab și portarul CFR-ului a reținut fără prea mari probleme.


Min 1. A început partida!


UPDATE. Echipele de start:

Randers: Carlgren – Kallesoe, Piesinger, Marxen, Kopplin – Tibbling, Laueborg, Johnsen, Ankersen – Egho, Bundgaard
Rezerve: Sondergaard, Dakir, Kehinde, Enggard, Lauridsen, Klysner, Bundgaard, Mistrati, Leth, Salou, Onovo, Kamara
Antrenor: Thomas Thomasberg

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Omrani, Debeljuh, Păun
Rezerve: Cristiano, Hindrich, Rodriguez, Sigurjonsson, Susic, Costache, Culio, Bouhenna, Gîdea, Alibec, Cestor, Fl. Ștefan
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Randers (Danemarca)
Arbitru: Donald Robertson / Asistenți: Alan Mulvanny, Calum Spence (toți din Scoția)


Campioana României se află într-o situație extrem de complicată înaintea meciului din Danemarca. După 4 meciuri disputate, echipa antrenată de Dan Petrescu a obținut un singur punct, chiar în urma meciului din tur cu Randers, încheiat cu scorul de 1-1.

Astfel, CFR Cluj are nevoie de ceva similar unei minuni pentru a prinde locul 2 în grupă, poziție adjudecată deja în mare măsură de AZ Alkmaar. În primul rând, clujenii trebuie să câștige ultimele două meciuri, acesta cu Randers și cel din ultima etapă, de pe teren propriu contra cehilor de la Jablonec.

Însă asta nu este tot. CFR-ul are nevoie și de ajutorul celor de la AZ Alkmaar. Olandezii joacă, în mod evident, tot cu cele două contracandidate ale formației din Gruia în ultimele două etape. În cazul în care CFR câștigă ambele meciuri, iar AZ Alkmaar face minim un egal, de asemenea în ambele partide, atunci campioana României are asigurat locul 2 în grupă.

Trebuie spus însă că poziția a doua nu asigură prezența în optimile de finală din Conference League. Pentru aceest lucru, echipele care termină pe locul 2 în grupă vor juca un baraj cu cele care vor termina pe locul 3 în Europa League.

Ce a declarat Dan Petrescu înaintea meciului

În ciuda situației complicate din grupă și a discursurilor sale obișnuite, Dan Petrescu s-a arătat destul de optimist în privința șanselor pentru obținerea poziției secunde în grupă. „Bursucul” contează pe ajutorul celor de la Akmaar, el chiar dezvăluind că a avut o discuție cu antrenorul olandezilor în acest sens.

Dacă avem șanse matematice, trebuie să încercăm. Suntem conștienți că locul 3 din Danemarca este o echipă bună, are un joc excelent. Dacă vom câștiga 6 puncte, avem 90% șanse să ne calificăm de pe locul 2.

Am văzut şi clasamentul, suntem încă în viaţă pentru locul doi. Dar pentru asta trebuie să câştigăm ambele meciuri şi dacă vom câştiga, suntem pe locul doi, ceea ce ar fi extraordinar. Fizic arătăm foarte bine, de mult nu am mai arătat aşa de bine şi asta îmi dă speranţe pentru viitor. Din fericire, mai avem şanse.

Dacă vom câştiga următoarele două meciuri rămânem în viaţă. Dacă le vom câştiga nu avem cum să nu ne calificăm. Normal că Alkmaar va juca următoarele două meciuri să le câştige. Am vorbit şi cu antrenorul lor, merg să câştige”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Randers.

Randers – CFR Cluj, echipele probabile

Dan Petrescu nu se va putea baza pe revelația CFR-ului din acest sezon, Claudiu Petrila, din cauze medicale. De asemenea, Denis Alibec este incert din același motiv. El a făcut totuși deplasarea în Danemarca alături de restul lotului.

Randers: 1. Carlgren – 7. Kallesøe, 8. Piesinger, 11. Marxen, 15. Kopplin – 10. Kehinde, 6. Johnsen, 14. Lauenborg, 9. Ankersen – 99. Kamara, 90. Odey
Rezerve: 22. Søndergaard, 2. Graves, 12. Tibbling, 17. Lauridsen, 18. Klysner, 20. Mistrati, 30. Onovo, 40. Bundgaard, 44. Madsen
Antrenor: Thomas Thomasberg

CFR Cluj: 34. Bălgrădean – 16. Susici, 3. A. Burcă, 29. Bouhenna, 45. Camora – 19. Culio, 37. Bordeianu, 10. C. Deac – 9. Omrani, 22. Debeljuh, 7. Ad. Păun
Rezerve: 23. Cristiano, 4. Cr. Manea, 5. J. Rodriguez, 6. Graovac, 18. V. Costache, 21. Boateng, 75. Gâdea, 77. Alibec, 96. Fl. Ștefan
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Randers
Arbitru: Donald Robertson / Asistenți: Alan Mulvanny, Calum Spence (toți din Scoția)