Mioveni – FC U Craiova 1-0. Mutu s-a prăbușit pe banca de rezerve la finalul meciului

Giosanu Catinca / 23.08.2021, 18:30
Mioveni – FC U Craiova 1-0. Mutu s-a prăbușit pe banca de rezerve la finalul meciului

Min 90. Mioveni câștigă partida prin golul înscris de Alexandru Buziuc. 

Min 1 : Gooolll Mioveni!!! A înscris Alexandru Buziuc din penalty.

 

CS Mioveni – „U” Craiova 1948 se va întâlni în seara aceasta într-un duel care contează pentru runda a VI-a a Ligii 1. Cele două formații sunt despărțite înaintea duelului „directe” de un singur punct. Oltenii se situează pe locul 8 cu 7 puncte, în timp ce fotbaliștii legitimați la Mioveni sunt pe locul 10 cu 6 puncte.

CS Mioveni – FC U Craiova, așteptat cu sufletul la gură de către fani

Mioveni – U Craiova 1948 este penultima partidă din cadrul etapei a șasea din Liga 1. Alexandru Pelici, antrenorul celor de la CS Mioveni, este optimist înaintea meciului care se va disputa pe terenul evelilor săi. Statistica însă nu e de partea lui la acest capitol. Argeșenii au pierdut ultimele partide de campionat jucate acasă în acest sezon. Mai mult, nu au reușit să înscrie nici măcar un gol.

Pe Stadionul Orășenesc, Mioveni a pierdut cu 0-2 în fața celor de la Rapid, respectiv 0-1 contra campioanei CFR Cluj. În schimb, echipa lui Adrian Mutu a obținut o victorie și două înfrângeri în deplasare, în debutul acestui sezon de Liga 1. Oltenii se află totuși cu două poziții mai sus în clasament față de rivalii din această seară, având un punct în plus.

Partida dintre CS Mioveni și „U” Craiova 1948 se va disputa în această seară, începând de la ora 18:30. Ultimul meci dintre cele două a fost unul cu adevărat sspectaculos. Pe 30 aprilie 2021, în playoff-ul diviziei secunde, FCU Craiova și CS Mioveni erau actorii principali ai unui duel cu șase goluri, câștigat de Craiova cu 4-2. Scorul a fost deschis în minutul 2, de Blănaru. Ulterior, toate golurile au fost marcate după pauză.

Mioveni – FC U Craiova 1948. Echipele de start

CS MIOVENI: Ducan – Garutti, Scarlatache, Balaur – Rădescu, Panait, Dumitriu, Șerbănică – Toma, Rusu, Buziuc

REZERVE: Preda, Oancea, Burnea, Vereș, Dat, Coșereanu, Sanoh, An. Cristea, Massaro

ANTRENOR: Alexandru Pelici

FCU CRAIOVA: Mogoșanu – Negru, Kovacic, Gajic, Huyghebaert – Asamoah, D. Albu, Pop – Sidibe, Hugo Viera, Baeten

REZERVE: Popa, Machado, Diallo, Paramatti, Bușu, Ondaan, Durmen, Raicea, Bălan

ABSENȚI: Compagno, Vl. Achim, Bauza (accidentați)

ANTRENOR: Adrian Mutu

Stadion: Orășenesc (Mioveni)
Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) / A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Marchidanu Marius Cristian (Brăila)