Chindia Târgoviște – CFR Cluj 0 – 1. Campioana se desprinde la 11 puncte de FCSB. Gol controversat marcat de Billel Omrani

Autori: Ștefănescu Dragoș, Robert Zanfir / 04.12.2021, 11:46
Chindia Târgoviște – CFR Cluj 0 – 1. Campioana se desprinde la 11 puncte de FCSB. Gol controversat marcat de Billel Omrani

Chindia Târgoviște a primit vizita celor de la CFR Cluj, într-un meci care a contat pentru etapa a 18-a a Ligii 1. Oaspeții s-au impus prin golul lui Billel Omrani, în urma unei faze contestate de gazde.

CFR Cluj nu s-a împiedicat nici de renumita apărarea a lui Emil Săndoi. Campioana a dat lovitura în prima repriză prin Omrani, care a marcat cu un șut plasat. Totuși, gazdele au acuzat faza dinaintea golului, când Valentin Costache ar fi preluat mingea cu mâna.

Dan Petrescu și compania mai pun trei puncte în clasament. Este a 6-a victorie consecutivă pentru ardeleni, care își limpezesc astfel situația în lupta la distanță cu FCSB.

Pentru Chindia urmează deplasarea de la Dinamo, în timp ce CFR Cluj va juca acasă cu CS Mioveni.


Chindia – CFR Cluj 0-1

FINAL


Min90: Iese Billel Omrani, intră Florin Ștefan. Intră Adrian Stoian, iese Roumpoulakou


Min82: Iese Boateng, intră Bordeianu


Min60: Ies Sigurjonsson și Valentin Costache. Intră Păun și Chipciu


Min56: Popa este avertizat pentru proteste


Min54: Șerban este avertizat


Min53: Acțiune bună a gazdelor, care sunt aproape de gol prin Doru Popadiuc


Min48: Cartonaș galben arătat de Radu Petrescu lui Nana Boateng


Min46: Începe repriza a doua


Min 45 : Radu Petrescu fluieră finalul primei reprize;


Min 21 : GOOOOL CFR Cluj!!! Omrani deschide scorul după o execuție de clasă;


Min 1 : A început partida de la Ploiești;


ECHIPELE DE START:

Chindia: Căbuz – Corbu, Căpușă, Celea, Roumpoulakou – Neguț, Dulca, Kocic, Popadiuc – M. Șerban – D. Popa

Rezerve: Moldovan, Martac, Jipa, D. Șerban, Florea, Stoian, Suciu, Atanase, Cherchez

Antrenor: Emil Săndoi

CFR Cluj:  Hindrich – Susic, Graovac, Cestor, Camora – Sigurjonsson, Boateng, Deac – Omrani, Debeljuh, Costache

Rezerve: Letica, Manea, Fl. Ștefan, Bălan, Burcă, Bordeianu, Chipciu, Păun, Gîdea

Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: „Ilie Oană” (Ploieşti)

Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti) / A1: Marinescu Vasile (Bucureşti), A2: Marica Mihai Marius (Bistriţa)


Chindia Târgoviște – CFR Cluj, duelul apărărilor

Astăzi, de la ora 15:00, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești se joacă partida Chindia Târgoviște – CFR Cluj. Meciul face parte din runda cu numărul 18 a Ligii 1. Înaintea partidei de la Ploiești, Chindia se află pe locul 10 în clasament, cu 19 puncte. De cealaltă parte, echipa lui Dan Petrescu este lider detașat, având 45 de puncte.

Ambele echipe au apărări de temut, datorită cărora primesc foarte greu gol. Rămâne de văzut care dintre cele două defensive de fier va ceda prima în meciul de la Ploiești.

Emil Săndoi vrea un arbitraj corect în meciul de la Ploiești

În ultimele etape, Chindia a fost dezavantajată clar de deciziile arbitrilor. Astfel, echipa lui Emil Săndoi a pierdut puncte prețioase, dar și jucători, suspendați după cartonașe acordate ușor. Pe fondul acestei situații, Emil Săndoi a declarat înainte de meciul cu CFR că își dorește un arbitraj corect. Tehnicianul târgoviștenilor a admis însă valoarea adversarilor pe care îi consideră favoriți.

Este o partidă dificilă, în mod clar. Și în campionatul acesta CFR a luat un avans considerabil față de celelalte pretendente la titlu. O echipă cu ștaif, cu un lot valoros, un antrenor valoros. Îmi doresc în primul rând ca măcar la acest meci să nu mai apară greșeli de arbitraj, apoi discuții interminabile care pe noi nu ne ajută. Sper să nu se facă nicio greșeală de arbitraj, nici în favoarea noastră, nici în defavoarea noastră. Cea mai bună echipă să câștige! Va trebui să aglomerăm unele zone și să ne punem în valoarea calitățile individuale ale jucătorilor noștri. CFR are șanse mai mari, dar exact cum am spus-o de fiecare dată, și noi suntem o echipă incomodă, disciplinată, care știe să speculeze greșelile adversarului și să înscrie oricând. Îmi doresc din suflet ca adversarul nostru de sâmbătă să facă mai multe greșeli decât noi.
Emil Săndoi, antrenor Chindia Târgoviște