Chindia Târgoviște – FC Argeș 1-1. Piteștenii au ratat ocazia de a urca pe loc de play-off. Punct important pentru Chindia în lupta pentru evitarea retrogradării

Chindia Târgoviște și FC Argeș s-au întâlnit la Ploiești în runda cu numărul 25-a Ligii I. Echipa lui Emil Săndoi a condus la pauză grație golului marcat de Marco Dulca în minutul 20. Alexandru Ișfan a egalat pentru piteșteni în minutul 64 și a stabilit scorul final.

După acest rezultat, FC Argeș a ratat șansa de a urca provizoriu pe loc de play-off și rămâne pe locul 8, dându-le celor de la Universitatea Craiova și Farul Constanța să se distanțeze dacă își vor câștiga meciurile restante.

De partea cealaltă, Chindia Târgoviște obține un punct foarte important în lupta din subsolul clasamentului. Echipa lui Săndoi s-a distanțat la 4 puncte de primul loc de baraj, ocupat în acest moment de Gaz Metan Mediaș.


Chindia Târgoviște 1-1 FC Argeș

Final de meci!

Min. 64: GOL FC ARGEȘ! Alexandru Ișfan l-a învins pe Moldovan cu un șut plasat trimis cu pământul din 14 metri.

Min. 46: A început repriza secundă!

Final de primă repriză la Ploiești!

Min. 20: GOL CHINDIA! Marco Dulca înscrie din 10 metri în urma unei mingi bâlbâite de apărarea piteștenilor după o lovitură liberă executată din partea dreaptă.

Min. 1: A început meciul!


Chindia Târgoviște – FC Argeș, ora 15:00

După victoria neașteptată obținută în fața Farului Constanța chiar de ziua de naștere a lui Gică Hagi, Chindia Târgoviște va primi, miercuri, vizita lui FC Argeș, o altă candidată în lupta la play-off. Piteștenii au reintrat cu avânt în cursa pentru un loc în primele 6, după ce în runda precedentă au învins-o pe Academica Clinceni cu 1-0. Grație acestui rezultat, FC Argeș a urcat pe locul 8 în clasament și s-a apropiat la un singur punct de locul 6, ocupat de Farul, și la două puncte de locul 5, ocupat de Universitatea Craiova.
Totuși, nici Farul Constanța și nici Universitatea Craiova nu au jucat momentan partida din runda cu numărul 25. De asemenea, constănțenii au și un meci în minus (restanța cu Academica Clinceni).
Însă cu o victorie obținută în fața Chindiei, FC Argeș ar urca, cel puțin provizoriu, pe loc de play-off.

În partida tur, FC Argeș și Chindia Târgoviște au remizat la Pitești, scor 0-0.

Echipele de start:

Chindia Târgoviște: Moldovan – Butean, Pițian, Iacob, Ioniță – Popadiuc, Dulca, Passaglia, Sila – D. Popa, Florea
Rezerve: Pop, Celea, Căpușă, A. Șerban, Corbu, Cherchez, Cantave, M. Șerban, Chunchucov
Antrenor: Emil Săndoi

FC Argeș: Greab – Dobrosavlevic, Turda, Dos Santos – Tofan, Meza Colli, I. Șerban, C. Tănase, Latovlevici – Ișfan, Ganea
Rezerve: Croitoru, Buldor, Mușat, Viana, Raynov, Palic, C. Dumitru, Said, Fatai
Antrenor: Andrei Prepeliță

Stadion: Ilie Oană (Ploiești)
Arbitru: Iulian Dima, A1: Radu Adrian Ghinguleac, A2: Adrian Popescu

Declarațiile antrenorilor

Emil Săndoi:

A fost un meci greu, până la urmă e important că am reușit să câștigăm toate cele trei puncte. Venim după patru jocuri consecutive în care nu am primit gol, contabilizând aici și victoria cu Clinceni, din decembrie. Orice punct acumulat este deosebit de important. Va fi o luptă dârză miercuri. Suntem într-un moment bun și trebuie să continuăm pe această linie.

Au jucat ok și Passaglia, și Butean, și Chuncukov, cu evoluții în nota echipei. Unii dintre ei aveau doar câteva zile de când erau în colectivul nostru. S-au adaptat rapid, au dat dovadă de inteligență în joc, au fost niște plusuri pentru echipă. La acest capitol vreau să îl remarc și pe Pițian, care s-a reintegrat foarte repede, știe ce are de făcut pe teren”.

Andrei Prepeliță:

Sperăm să alegem jucătorii în formă, să poată să se bată la acest meci. Jucăm împotriva unei echipe care se închide foarte bine, au o atitudine foarte bună. Fără atitudine și fără luptă nu vom avea nicio șansă. Am văzut meciul lor de la Constanța. Au profitat și de acea eliminare, dar sunt jucători buni, agresivi. Au doi atacanți care joacă de mult timp împreună și au automatisme formate. Ne va aștepta un meci greu.
Play-off? Mereu s-a văzut o presiune în plus cănd s-a discutat de asta. Nu mai discut. Vedem dacă jocul ne va duce acolo, să fim în această poziție, vom fi bucuroși”.

Urmăriți Playsport.ro și pe