CS Mioveni 0-0 UTA. Filip Dangubic a oferit cea mai mare ratare a sezonului

Gabriel-Alexandru Ioniță / 06.11.2021, 19:20
CS Mioveni 0-0 UTA. Filip Dangubic a oferit cea mai mare ratare a sezonului

CS Mioveni și UTA Arad s-au întâlnit în primul meci al zilei din Liga 1. Cele două echipe nu au reușit să înscrie, însă au ratat câteva ocazii importante, dintre care de departe cea mai mare a fost cea a lui Filip Dangubic din minutul 40.


CS Mioveni 0-0 UTA Arad

Final de meci!

Min. 46: A început repriza secundă!

Final de primă repriză!

Min. 1: A început meciul!


Echipele de start:

CS Mioveni: Ducan – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait, L. Dumitriu, Burnea – Buziuc, B. Rusu, Blănaru
Rezerve: I. Popescu, A. Iacob, Cierpka, Sanoh, Rădescu, Veres, D. Toma, A. Cristea, Coșereanu
Antrenor: Alexandru Pelici

UTA: Balauru – Vukcevic, Erico, Medimorec, Shlyakhov – Vorobjovas, Batha, Miculescu – Ubbink, Roger, Dangubic
Rezerve: Iacob, Benga, Baravykas, Dima, Passaglia, Antal, Isac, Mercioiu, Wagner
Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: Orăşenesc (Mioveni)
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistriţa), A2: Vişan Florian Alexandru (Galaţi)


CS Mioveni – UTA Arad, live score de la 17:30

Cele două echipe traversează perioade destul de dificile, în special CS Mioveni. Argeșenii nu au mai câștigat în Liga 1 de la finalul lunii august. Atunci, echipa antrenată de Alexandru Pelici învingea FCU Craiova 1948 pe teren propriu cu scorul de 1-0.

A urmat o serie de 8 meciuri fără victorie, perioadă în care galben-verzii au înregistrat 5 înfrângeri și 3 rezultate de egalitate. Astfel, după un început destul de bun de sezon, CS Mioveni a ajuns pe locul 14 cu mari probleme în lupta pentru evitarea retrogradării.

De cealaltă parte, situația de la UTA Arad nu este la fel de dificilă. Asta deși echipa antrenată de Laszlo Balint a câștigat doar două meciuri în ultimele 5 etape și a ajuns pe locul 7 după un start entuziasmant de campionat.

Totuși, echipa arădeană este la egalitate de puncte cu Rapid, care ocupă ultimul loc de play-off în acest moment. De asemenea, UTA se află la doar un punct de locul 5, ocupat de FC Voluntari, și la 4 de poziția a patra, ocupată de FC Botoșani.

Chiar și așa, Laszlo Balint a ținut să îi avertizeze pe jucătorii săi înaintea acestei partide. Antrenorul UTA-ei a declarat la conferința de presă că echipa sa se află într-un moment dificil și este nevoie de mai multă asumare în club pentru ca „Bătrâna Doamnă” să poată să își îndeplinească obiectivele propuse în acest sezon.

Pentru mine, personal, e un moment greu, rămâne să vedem dacă săptămâna asta putem trece peste toate problemele care au fost la echipă, la club, să ne adunăm să mergem la Mioveni. Urmează zile importante pentru mine și club, legat de ceea ce ne propunem.

Ăsta trebuie să fie un semnal clar pentru toți din club, să ne asumăm, să vedem în ce direcție ne îndreptăm. Sunt probleme care nu ar trebui să existe, dacă vrem în play-off. Aici este discuția, aici este semnul de întrebare.

Sunt anumite lucruri care trebuie să fie luate în piept, să își asume mai multă lume din club anumite lucruri. Eu sper ca lucrurile să se rezolve”, a declarat antrenorul formației din Arad.

Declarațiile lui Alexandru Pelici înainte de CS Mioveni – UTA Arad

Echipele probabile:

CS Mioveni: 68. Ducan – 26. Oancea, 27. Garutti, 15. Scarlatache, 30. D. Șerbănică – 24. Sanoh, 23. Panait, 11. L. Dumitriu, 80. Dat – 19. Blănaru – 90. B. Rusu
Rezerve: 22. I. Popescu, 5. Cierpka, 6. Burnea, 7. D. Toma, 9. Massaro, 10. Coșereanu, 16. Rădescu, 17. A. Cristea, 25. I. Balaur
Antrenor: Alexandru Pelici

UTA Arad: 93. Fl. Iacob – 15. Vukcevic, 4. Benga, 21. Erico, 55. Șliakov – 20. Ubbink, 6. Passaglia, 19. Batha, 7. Roger – 10. Miculescu, 9. Dangubic
Rezerve: 33. Balauru, 2. C. Dima, 3. Medjimorec, 5. Vorobjovas, 8. Antal, 23. Baravykas, 44. Mercioiu, 88. Hora, 98. D. Isac
Absenți: T. Călin (accidentat), Tomozei (exclus din lot)
Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: Orăşenesc (Mioveni)
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistriţa), A2: Vişan Florian Alexandru (Galaţi)