FC Argeș – CS Mioveni, 2-2. „Lanterna roșie” egalează pe final

Iosif Pintilie 18.12.2022, 12:30
FC Argeș – CS Mioveni, 2-2. „Lanterna roșie” egalează pe final

Marius Croitoru va fi un car de nervi. Echipa lui a condus cu 2-0 în duelul cu CS Mioveni, dar echipa a ajuns să fie egalată la ultima fază de CS Mioveni.

FC Argeș – CS Mioveni 2-2

Minutul 90+2: GOL CS Mioveni! Garutti recuperează un balon și trage la poartă, iar mingea intra în poartă.

Minutul 86: Garita îi pasează lui Iștfan, dar atacantul trage peste poartă.

Minutul 58: GOL CS Mioveni! Liviu Antal înscrie cu un șut superb.

Minutul 44: Iștfan este la un pas de dublă, dar Croitoru respinge în ultimul moment.

Minutul 34: Paradă de excepție a lui Flavius Croitoru. Portarul respinge un șut excelent al lui Meza Colli.

Minutul 41: Alceus recuperează un balon și încercă să șuteze, dar balonul trece peste poartă.

Minutul 19: GOL FC Argeș! Garita dublează avantajul gazdelor.

Minutul 14: GOL FC Argeș! Bertrand centrează excelent, iar Iștfan deschide scorul.

Minutul 6: Ocazie pentru gazde. Garita are șansa de a marca, dar șutul său trece pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida.

Echipele de start

FC ARGEȘ: 12. Greab – 2. Tofan, 23. M. Constantin, 92. Cestor, 16. Vianna – 4. Meza Colli, 6. Nijke – 11. Ișfan, 21 Alceus, 24. Bertrand – 14. Garita

REZERVE: 33. Micle, 7. Rainov, 18. G. Crețu, 20. Celestine, 25. Pârvu, 27. Donisa, 70. Jakolis, 77. Covaci, 70. Jakolis, 19. A. Stoica, 17. Dobrosavlevici, 10. Calcan

ABSENȚI: I. Șerban, Straton, Turda (accidentați)

ANTRENOR: Marius Croitoru

CS MIOVENI: 13. Croitoru – 25. I. Balaur, 15. Scarlatache, 27. Garutti – 31. Carnat, 5. Lixandru, 23. Panait, 16. Rădescu, 6. Burnea – 39. Krasniqi, 8. Antal

REZERVE: 90. Burlacu, 10. Coșereanu, 17. Gutea, 99. Kabanaga, 24. V. Pop, 30. Șerbînică, 68. Sima, 7. D. Toma, R. Trif

ABSENȚI: Buziuc, Blănaru (accidentați), Oancea (suspendat)

ANTRENOR: Marius Stoica

Stadion: Nicolae Dobrin (Piteşti)

Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Tunyogi Ferencz (Zalău) / Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei), Arbitru AVAR: Bârleanu Vlad (Bucureşti)

Marius Croitoru și-a făcut praf elevii după duelul cu FC U. Craiova

Antrenorul, considerat cel mai bun tehnician ce a stat vreodată pe banca lui FC Botoșani, s-a luat de jucătorii lui la flash-interviurile de după meci. Acesta consideră că adversarii au fost mult mai buni și că, dacă echipa lui ar fi obținut un egal, acesta ar fi fost nedrept.

”A fost un joc slab, o Craiova mai bună, și la numărul de ocazii, și ca joc. Evoluția nu a fost una care să ne dea speranțe. Cu puțină șansă, poate am fi scos un punct, dar cred că nu era meritat la cum a arătat jocul nostru. Cât timp nu ai ocazii, nu poți spera la mai mult. Mai avem mult de muncă.

Așteptăm să treacă și ultimul meci, pentru a trage concluziile pertinente. A fost o greșeală personală impardonabilă. Ăsta este fotbalul, așteaptă greșeala. Când o faci, ești pedepsit. Este prea puțin pentru o echipă. Când atacanții nu produc nimic, nu poți spera la mai mult. Dacă am fi luat gol dintr-o greșeală, aș fi zis că nu e meritat.

Cât timp nu produci faze de poartă, nu poți avea viitor. Când ai un șut pe poartă, nu poți spera la mai mult. Ne-am prezentat foarte slab, ăsta e adevărul. Victoria Craiovei este meritată”, a declarat Marius Croitoru la finalul meciului.

Mihai Stoica spune că Marius Croitoru nu va veni la FCSB nici din vară

Întrebat despre care ar fi șansele unei aduceri a lui Marius Croitoru din vară, Mihai Stoica a spus că nu se pune problema de așa ceva. Antrenorul în vârstă de 42 de ani nu va fi ofertat de FCSB până nu își va obține toate actele necesare pentru a pregăti o echipă din primul eșalon:

„Nu a fost nicio discuţie. Cum să vină în vară, dacă noi suntem în iarnă. Nu s-a discutat. Are licenţă? Cu A nu conduci echipa în Liga 1. Cu A, stai pe bancă. Poţi să conduci. La oricine se poate, numai la noi nu se poate. Nu contează asta.

E supraapreciat aportul pe care îl are un antrenor în timpul meciului. Discutăm ce indicaţii pleacă de pe bancă… nimeni nu aude nimic. În momente de respiro da, dar poate să discute oricine”, a transmis Mihai Stoica, la Orange Sport.

În ciuda faptului că nu are Licență UEFA Pro, Marius Croitoru a pregătit trei echipe în Superliga. Pe FC Botoșani (2019 – 2022), FC U Craiova (iunie – octombrie 2022) și FC Argeș (octombrie 2022 – pezent).

Urmăriți Playsport.ro și pe