FC U. Craiova 1948 – FC Voluntari 0-2. Echipa lui Liviu Ciobotariu revine pe locul 3 în Liga 1. Trică, în continuare fără victorie în noul mandat

Autori: Ștefănescu Dragoș, Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.12.2021, 17:52
FC U. Craiova 1948 – FC Voluntari 0-2. Echipa lui Liviu Ciobotariu revine pe locul 3 în Liga 1. Trică, în continuare fără victorie în noul mandat

FC U. Craiova 1948 și FC Voluntari s-au înfruntat pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova. Ilfovenii au făcut diferența în ultimul sfert de oră al meciului prin golurile marcate de Gabi Tamaș și Ion Gheorghe.

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu revine astfel pe locul 3 în Liga 1. De partea cealaltă, FC U. Craiova rămâne fără victorie în ultimele 5 etape.


FC U. Craiova 1948 0-2 FC Voluntari

Min. 81: GOL FC VOLUNTARI! Ion Gheorghe trimite un șut puternic la colțul lung din interiorul careului de 16 metri și nu îi dă nicio șansă portarului Popa.

Min. 77: GOL FC VOLUNTARI! Gabi Tamaș reia perfect cu capul în urma unui corner executat din partea dreaptă și deschide scorul pe „Ion Oblemenco”

Min. 46: A început repria secundă!

Final de primă repriză!

Min. 1: A început meciul!


FC U. Craiova – FC Voluntari, echipele de start:

FC U. Craiova: Popa- Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Albu, Asamoah, Marquet – Sidibe, Bălan, Bauza
Rezerve: Mogoșanu, Gajic, Vl. Pop, Bușu, Ondaan, Van Durmen, Baeten, Raicea, Compagno
Antrenor: Eugen Trică

FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș, Briceag – Droppa, Meleke, V. Rață – Nemec, I. Gheorghe, Lopes
Rezerve: Râmniceanu, Achim, Merloi, Helder, Al. Ilie, Al. Vlad, L. Fulop , Costin, Golan
Antrenor: Liviu Ciobotariu


Echipele probabile:

FCU Craiova 1948: 1. Mogoșanu – 2. Negru, 4. Kovacici, 25. Gajici, 5. Huyghebaert – 17. Raicea, 77. Asamoah, 8. Dr. Albu, 24. Baeten – 33. Compagno, 9. Cl. Bălan

Rezerve: 31. R. Popa, 3. Paramatti, 10. Bauza, 16. Vl. Pop, 23. Bușu, 27. Ondaan, 30. Van Durmen, 51. Sidibe, 88. Marquet

Antrenor: Eugen Trică

FC Voluntari: 71. M. Popa – 24. Ricardinho, 30. Tamaș, 5. Armaș – 98. Cr. Costin, 22. Rață, 66. Droppa, 3. Meleke, 6. Briceag – 77. Nemec, 8. I. Gheorghe

Rezerve: 12. Râmniceanu, 2. C. Achim, 9. D. Paraschiv, 10. Merloi, 14. Marcelo, 18. Helder, 21. Al. Ilie, 23. Al. Vlad, 80. L. Fulop

Antrenor: Liviu Ciobotariu

FC U. Craiova 1948 – FC Voluntari, Trică în căutarea primei victorii de la revenirea în Bănie

Meciul FC U. Craiova 1948 – FC Voluntari se joacă azi de la ora 16:00 pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova. Partida face parte din etapa cu numărul 18 a Ligii 1.

Înaintea partidei de azi, FC U Craiova 1948 se află pe locul 14, având 15 puncte. Echipa lui Eugen Trică a reușit etapa trecută o remiză albă în fața lui Dinamo.

De cealaltă parte, FC Voluntari ocupă poziția a patra, cu 29 de puncte. Ilfovenii vin la Craiova după calificarea în semifinalele Cupei României. În utlima partidă din Liga 1, echipa lui Liviu Ciobotariu a terminat la egalitate cu FC Botoșani, scor 1-1.

Mititelu Jr și Gabi Tamaș la șpriț înaintea meciului direct

În urmă cu o săptămână, Adrian Mititelu Jr., finanțatorul FC U. Craiova 1948, a petrecut la un restaurant împreună cu Gabi Tamaș, jucător la FC  Voluntari.

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, nu s-a arătat deranjat de întâlnirea dintre Gabi Tamaș și Adrian Mititelu Jr. Tehnicianul a subliniat că nu are nicio urmă de îndoială față de corectitudinea meciului direct dintre FC U Craiova 1948 și FC Voluntari.

Eu nu pot să interzic niciunui jucător să se întâlnească cu o anumită persoană, mai ales ca se cunosc, au o relație de prietenie, indiferent că e Mititelu Jr. sau că este oricare altă persoană. Din punctul meu de vedere fiecare se întâlnește cu cine vrea pentru a servi masa. Nu mă duce gândul în altă parte pentru că îl cunosc foarte bine pe Gabi Tamaș, care este un profesionist, este un băiat de caracter și n-am nici cel mai mic semn de întrebare”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Eugen Trică taie în carne vie la Craiova

Etapa trecută, în deplasare, FC U. Craiova 1948 a reușit o remiză albă împotriva lui Dinamo. La finalul partidei, Eugen Trică a avut un discurs halucinant în care și-a amenințat jucătorii. Tehnicianul i-a avertizat pe elevii săi că vor fi dați afară de la club dacă nu-și vor schimba atitudinea.

Cât sunt eu la Craiova, jucătorii trebuie să bage capul în contră… dacă nu, zboară! Vreau altceva, am alte așteptări… și nu numai eu! Suporterii Craiovei au fost mereu alături de noi. Nu contează, opresc 14 jucători în lot și merg cu ei. Dar trebuie să dea 100%. Nu văd nicio reacție din partea lor. Nu să intrăm pe teren cu fițe, că suntem fotbaliști… nu suntem fotbaliști! Trebuie să demonstrezi pe teren! Unii n-au dat nici măcar 30%. Atunci du-te la tine în țară și joacă acolo. Păcălești lumea, pe mine ca antrenor, suporterii Craiovei, nu se joacă fotbalul așa. Eu n-am jucat așa, când intram pe teren dădeam 100%.

Dacă bagă la cap, e bine, dacă nu, au plecat. La mine nu se bagă nimeni… ce girul patronului? Eu răspund de echipa asta! Dacă nu dai rezultate, pleci! Vreau jucători care se implică și joacă, e simplu. Luăm jucători din țară, care se implică. La Craiova se joacă fotbal și suporterii sunt învățați cu un joc frumos. Nu să vii la Dinamo și să te faci că joci fotbal. Chiar dacă au contract pe cinci ani de zile, pleacă în secunda doi”, a spus Eugen Trică.