FC Voluntari – FC Argeș 0-1. Piteștenii obțin prima victorie în play-off și rămân fără eșec în fața ilfovenilor

Robert Zanfir 16.04.2022, 16:23
FC Voluntari – FC Argeș 0-1. Piteștenii obțin prima victorie în play-off și rămân fără eșec în fața ilfovenilor

FC Voluntari a pierdut cu FC Argeș, 0-1, într-un meci care a contat pentru runda a 5-a din play-off. Martin Raynov a adus victoria oaspeților și, totodată, și primul succes în play-off.

Liviu Ciobotariu și compania par să fi intrat într-o zodie rea. După eșecul rușinos cu FCSB, FC Voluntari a pierdut acasă și cu FC Argeș. Piteștenii au dat lovitura prin Martin Raynov și își trec în clasament și primele trei puncte din play-off.

Prepeliță și compania se dovedesc încă o dată un adevărat balaur pentru gazde. Argeșul are doar o remiză în cele 6 meciuri din istoria duelurilor cu Voluntariul. În rest, victorii pe linie. Voluntari va avea, marți, șansa revanșei. Cele două echipe se întâlnesc în semifinalele Cupei României.


FC Voluntari – FC Argeș 0-1

FINAL.
Min90.
INFO: FC Voluntari a avut un singur șut pe poartă în cele 90 de minute.
Min80: GOOOL, FC Argeș. Raynov deschide scorul
Min72:
Rîmniceanu este de netrecut. Reflex mare și la șutul lui George Ganea
Min70:
Încă o șansă mare a oaspeților. Deian Boldor șutează din lovitură liberă, dar mingea este scosă de Rîmniceanu de la vinclul porții.
Min53:
Încă o ocazie mare pentru Cristi Dumitru. Atacantul împrumutat de la FCSB s-a înfipt într-o minge centrată în fața porții, dar tabela rămâne neschimbată. 
Min46: Începe repriza a doua

Min45: PAUZĂ: FC Voluntari – FC Argeș 0-0

Min37: Ocazie uriașă a gazdelor. Fulop primește în careu, preia printre fundașii adverși, dar trimite cu exteriorul în bară.
Min19: Ocazie mare a oaspeților. Dumitru șutează cu stângul, cu efect, dar Rîmniceanu respinge excelent
Min1: Începe partida

Cu 24 de puncte în play-off, argeșenii au doar eșecuri pe linie în cele patru partide jucate din play-off. FC Voluntari nu a obținut nicio victorie în fața echipei lui Andrei Prepeliță, în cele cinci meciuri de până acum. FC Argeș s-a impus de patru ori, iar un meci s-a terminat la egalitate.

FC Voluntari – FC Argeș se joacă de la 17:30 și contează pentru runda a 5-a din play-off. Partida poate fi urmărită în format Live Score pe Playsport.ro.


FC Voluntari – FC Argeș. ECHIPELE DE START:

FC VOLUNTARI: Rîmniceanu – D. Ciobotariu, C. Achim, Andres, Vlad – Rață, Meleke – I. Costin, L. Fulop, I. Gheorghe – Marcelo
REZERVE: Popa, Armaș, Briceag, Veiga, Droppa, Tavares, Golan, Merloi, Tehe
ABSENT: Budescu (accidentat)
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FC ARGEȘ: F. Croitoru – Viana, Joao Miguel, Boldor, Mușat – Honciu, Raynov – Dumitrașcu, Cr. Tănase, Cr. Dumitru – Fatai
REZERVE: Micle, Dobrosavlevici, Latovlevici, Meza Colli, Palic, Ișfan, Ganea, Said, Arias
ABSENȚI: I. Șerban II, Tofan (suspendați)
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

Stadion: Anghel Iordănescu (Voluntari)
Arbitru: Barbu Marian (Făgăraş) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca)