Live Score Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni 1-0 | Chamed aduce victoria gazdelor. Gaz Metan Mediaș a terminat jocul în 10 oameni

Olteanu Ștefan / 17.07.2021, 18:26
Live Score Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni 1-0 | Chamed aduce victoria gazdelor. Gaz Metan Mediaș a terminat jocul în 10 oameni

Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni este primul duel al zilei din Liga I. CS Mioveni a promovat în prima divizie a fotbalului românesc, după ce a trecut la baraj de FC Hermannstadt, scor 0-0 pe teren propriu și 2-1 în deplasare. De partea cealaltă, Gaz Metan a terminat pe locul 4 în play-out-ul Ligii I. Duelul Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni va fi în format live score pe PlaySport.ro, de la 18:30.

Live Score Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni 1-0

Final de partidă!


Min 77. Yuri vede direct cartonașul roșu și este eliminat. Fundașul medieșenilor a avut o intrare dură cu talpa sus asupra lui Ștefan Blănaru. Gaz Metan, în 10 oameni pe final.


Min 14. GOL GAZ METAN! Chamed deschide scorul din penalty!


Min 1. A început partida.


Echipele de start:

Gaz Metan Mediaș: Vâlceanu – Romeo, Yuri, Matricardi, Trif – Filip, Gabriel – Lixandru, Chamed, Grădinaru – Morar
Rezerve: Buzbuchi, Horj, Horșia, Felix Mathaus, Diogo Izata, Iancu, Velisar, Sarr, Ciocan
Antrenor: Mihai Teja

CS Mioveni: I. Popescu – Scarlatache, I. Balaur, A. Iacob, Șerbănică – M. Toma, Panait, Dumitriu, Rădescu – Rusu – Blănaru
Rezerve: Ducan, Oancea, Vereș, A. Dat, Garutti, Burnea, Massaro, Coșereanu, Andrei Cristea
Antrenor: Alexandru Pelici

Stadion: Gaz Metan (Mediaş)
Arbitru: Găman George Cătălin (Craiova) / A1: Marchidanu Marius Cristian (Brăila) și A2: Bârleanu Vlad (Bucureşti)

Echipele de start: Gaz Metan Mediaș - CS Mioveni
Echipele de start: Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni

CS Mioveni revine la Sibiu, pe terenul lui FC Hermannstadt, însă de această dată o va înfrunta pe Gaz Metan Mediaș, în Liga I. Duelul cu FC Hermannstadt a avut loc în barajul de promovare/menținere în Liga I, iar formația din Mioveni s-a impus atunci în dublă manșă, scor 0-0 pe teren propriu și 2-1 în deplasare.
De partea cealaltă, formația antrenată de Mihai Teja, Gaz Metan Mediaș, s-a menținut cu emoții în Liga I, reușind să termine play-out-ul pe locul 4.
De altfel, obiectivul echipei medieșene din acest sezon este același: salvarea de la retrogradare.

Declarațiile antrenorilor

Mihai Teja:

Realist vorbind, obiectivul este salvarea de la retrogradare. Nu am reușit să păstrăm toți jucătorii. Sunt jucători care anul trecut nu au făcut față și-atunci e clar că nu poți să păstrezi un jucător 2-3 ani la rând și să nu poată să joace un meci în Liga 1 sau să nu facă față.

Trebuie să înțeleagă fiecare jucător că atunci când nu te poți încadra în obiectivul clubului, în ceea ce dorește antrenorul, atunci nu intră în vederile antrenorului”.

Alexandru Pelici:

Un loc unde mi-am dorit foarte mult să ajungem. Suntem pregătiți să abordăm acest început de campionat cu optimism. În mare parte, lotul a rămas cel care a dus greul în Liga 2 și care a reușit această performanță frumoasă de a promova în Liga 1.

Au mai apărut jucători pe care am considerat că este necesar să îi aducem, care să aducă un plus de experiență și valoare să putem face față rigorilor Ligii 1. Mergem cu optimism la Mediaș, echipele încă se reglează, dar ne dorim să începem cu dreptul”.

Gigi Becali a bătut palma cu Gaz Metan Mediaș și a cedat doi jucători de la FCSB! Vezi aici fotbaliștii pe care Mihai Teja se va baza în acest sezon.