LIVE SCORE: UTA Arad – Poli Iași 1-2, în play-out-ul Ligii I | Victorie uriașă pentru Poli Iași! Moldovenii încă speră să rămână în Liga I

Olteanu Ștefan 09.05.2021, 14:23
LIVE SCORE: UTA Arad – Poli Iași 1-2, în play-out-ul Ligii I | Victorie uriașă pentru Poli Iași! Moldovenii încă speră să rămână în Liga I

Final de partidă la Arad! Poli Iași se impune în deplasare cu UTA Arad, scor 2-1. Pentru oaspeți au marcat Passaglia și Popadiuc, în timp ce golul gazdelor a fost înscris de Hora. Este o victorie imensă pentru Poli Iași, care cu aceste 3 puncte încă mai speră să rămână în Liga I.

Clasamentul actualizat din play-out-ul Ligii I:

Poli Iași s-a apropiat la 3 puncte de locurile de baraj
Poli Iași s-a apropiat la 3 puncte de locurile de baraj

LIVE SCORE: UTA Arad – Poli Iași 1-2 | Poli Iași are nevoie de victorie pentru a mai spera la salvare

Min 65. GOL UTA ARAD! Hora primește o pasă din partea lui Erico și finalizează cu capul din interiorul careului.


Min 33. GOL Poli Iași! Marchează Popadiuc cu un șut în dreapta portarului!


Min 31. Penalty Poli Iași. Vorobjovas îi dă peste picioare lui Onea în careu și arbitrul dictează lovitură de la 11 metri!


Min 28. GOL POLI IAȘI! Passaglia execută o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, poziție lateral dreapta, iar mingea se duce direct în poartă. Mai mulți jucători au trecut prin fața balonului, iar portarul, lipsit de vizibilitate, nu a mai putut interveni.


Min 1. A început partida!


Echipele de start:

UTA Arad: Iacob – Peteleu, Erico, Ilie, Shlyakov – Miculescu, Vorobjovas – Roger, Hora, Rusu – Buhăcianu
Rezerve: Albu, Antal, Balauru, Buștea, Melinte, Petre, Roșu, Rrumbullaku, Rus
Antrenor: Laszlo Balint

Poli Iași: Brînză – Onea, Baxevanos, De Iriondo, Cană – Passaglia, Gaitan – Popadiuc, Vanzo, Platini – Zajmovic
Rezerve: Bârlădeanu, Cristea, Flores, Stan, Zaharia
Antrenor: Nicolo Napoli

Stadion: „Francisc Neumann” (Arad)
Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) / Asistenți: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti) și Mitruţi Daniel (Craiova)


Meciul cu UTA Arad e decisiv pentru Poli Iași

Doar 17 puncte are Poli Iași înaintea duelului cu UTA Arad. Formația moldoveană este ultima clasată din play-out și are de recuperat 6 puncte față de prima poziție care duce la barajul de salvare/retrogradare. Având în vedere că mai au doar 3 meciuri până la finalul sezonului, un eșec cu UTA Arad ar fi similar cu retrogradarea pentru moldoveni.
De partea cealaltă, UTA Arad este pe locul 4 din play-out, cu 28 de puncte. Arădaneii au 5 puncte avans față de primul loc din zona roșie. UTA vine după două eșecuri pe teren propriu, scor 0-1 cu Hermannstadt și 0-1 cu Chindia Târgoviște, iar Laszlo Balint nu mai acceptă un nou pas greșit al echipei sale.

Vom face tot ceea ce ține de noi să câștigăm, vrem să păstrăm același nivel de atitudine, dar și să ne îmbunătățim jocul și, bineînțeles, vrem să marcăm, pentru că altfel nu putem să câștiga. Dar, nu ne raportăm la statistică, rămânem concentrați pe munca noastră și ne uităm în urmă. Așa, dacă ar fi să ne uităm la statistica de pe propriul teren, suntem pe ultimul loc. Și ce ar trebui să facem, să aruncăm prosopul în momentul în care am intra pe stadionul „Francisc Neuman”? Nu, rămânem ancorați în realitate și facem tot posibilul să câștigăm punctele puse în joc”, a spus Laszlo Balint, înaintea meciului cu Poli Iași.

Clasamentul din play-out-ul Ligii I:

Poli Iași e pe ultimul loc în play-out
Poli Iași e pe ultimul loc în play-out
Urmăriți Playsport.ro și pe