LIVE SCORE | UTA – Gaz Metan 4-0. Arădenii s-au impus fără probleme în fața medieșenilor. Vorobjovas s-a remarcat cu o dublă

Olteanu Ștefan / 02.04.2022, 10:02
LIVE SCORE |  UTA – Gaz Metan 4-0. Arădenii s-au impus fără probleme în fața medieșenilor. Vorobjovas s-a remarcat cu o dublă

UTA Arad și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc în runda cu numărul 3 din play-out-ul Ligii I, sâmbătă, de la ora 12:00. Obiectivele celor două echipe sunt diametral opuse, îar în cofruntarea directă echipa care pornește clar cu prima șansă este UTA. Partida va putea fi urmărită în format LIVE SCORE pe PlaySport.ro, începând cu ora 12:00.

FINAL: UTA – Gaz Metan 4-0

Final de partidă!


Min 74. GOOOOL UTA! O minge centrată din corner este deviată cu capul pe spate în careu și ajunge până la Vorobjovas. Acesta din urmă și-a așezat balonul pe șut și a finalizat superb cu interiorul la vinclul colțului lung.


Min 30. GOOOL UTA! Otele primește un assist perfect din partea lui Ubbink, saltă mingea peste portarul Gazului și apoi trimite cu latul din voleu în poarta rămasă goală.


Min 25. GOOOOL UTA Arad! Vukcevic îl servește excelent pe Vorobjovas în careu, iar acesta din urmă înscrie cu un șut plasat pe lângă portar.


Min 10. GOOOL UTA Arad! Cardoso profită de o deviere nefericită a portarului de la Gaz Metan și, din câțiva metri, înscrie cu un șut din alunecare.


Min 1. A început partida!


UPDATE. Echipele de start:

UTA Arad: 33. Balauru l 15. Vukcevici, 21. Erico, 4. Benga, 55. Șliakov l 5. Vorobjovas, 19. Batha, 20. Ubbink l 26. Cardoso, 10. Miculescu, 17. Otele
Rezerve: 23. Baravykas, 2. C. Dima, 22. Patlagica, 97. Hrezdac, 9. Dangubici, 44. Mercioiu, 11. Laukzemis , 8. Fl. Matei, 1. Ailiesei
Absenți: Ongaro (accidentat)
Antrenor: Ionuț Badea

Gaz Metan Mediaș: 1. Bumbar l 27. Kanda, 14. Ed. Avram, 13. Mathaus, 98. Maxim l 8. Francisco, 34. D. Iancu l 11. Costea, 15. Gașpar, 23. Ursu l 5. Domșa
Rezerve: 99. Grosz, 2. Țala, 20. Covaci, 24. Câmpean
Absenți: Matricardi (incert)
Antrenor: Flavius Boroncoi


Cu -11 puncte în clasamentul din play-out, Gaz Metan merge în runda cu numărul 3 în deplasare la UTA Arad, într-un duel care se anunță extrem de dificil pentru medieșeni. Gaz Metan a fost depunctată în repetate rânduri din cauza problemelor financiare și în acest moment pare sigură de faptul că va retrograda. Însă și mai dramatic este că gruparea din Mediaș riscă să se desființeze dacă nu își va rezolva problemele în scurt timp.
Revenind la meciurile din teren, în primele două etape din play-out Gaz Metan a încasat două înfrângeri, scor 0-5 cu FC Botoșani și 0-2 cu FC U Craiova.

De partea cealaltă, UTA Arad e pe locul 4 în play-out și se luptă pentru locurile de baraj ce o pot trimite în cupele europene. Formația antrenată de Ionuț Badea a obținut o victorie în prima etapă, scor 3-0 cu Academica Clinceni, însă în partida precedentă a cedat în fața lui FC Botoșani, scor 0-1.
Arădenii au 23 de puncte și în acest moment sunt la doar 3 puncte în spatele primei poziții de baraj pentru cupele europene.

În sezonul regular, UTA Arad s-a impus în deplasare cu Gaz Metan, 0-1, dar a fost învinsă pe teren propriu cu același scor.

Echipele probabile

UTA Arad: 93. Fl. Iacob l 15. Vukcevici, 21. Erico, 2. C. Dima, 55. Șliakov l 5. Vorobjovas, 19. Batha, 20. Ubbink l 26. Cardoso, 10. Miculescu, 17. Otele
Rezerve: 33. Balauru, 3. Medjimorec, 4. Benga, 8. Fl. Matei, 9. Dangubici, 11. Laukzemis, 23. Baravykas, 44. Mercioiu, 98. D. Isac
Absenți: Ongaro (accidentat)
Antrenor: Ionuț Badea

Gaz Metan Mediaș: 99. Grosz l 27. Kanda, 14. Ed. Avram, 13. Mathaus, 98. Maxim l 19. Harfaș, 34. D. Iancu l 23. Ursu, 15. Gașpar, 11. Costea l 77. Noian
Rezerve: 1. Bumbar, 2. Țala, 5. Domșa, 8. Francisco, 20. Covaci, 24. Câmpean
Absenți: Matricardi (incert)
Antrenor: Flavius Boroncoi

Stadion: „Francisc Neuman” (Arad)
Arbitru: Antonie Andrei (Bucureşti – Bucureşti) / A1: Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca – Cluj) / A2: Soponar Răzvan Ionut (Baia Mare – Maramureş)

Declarațiile antrenorilor

Ionuț Badea:

Ne așteaptă un meci contra unei echipe foarte tinere care nu are nimic de pierdut. Practic, nu mai are nici o treabă cu acest campionat, însă pentru noi e un moment în care, indiferent dacă sunt sau nu constrângeri, sunt trei puncte pe care trebuie să le luăm. Sperăm să facem și spectacol, astfel încât să bucurăm suporterii noștri până la sfârșit.

I-am văzut în meciul de la Botoșani făcând pressing ultra avansat, apoi au fost și momente în care au jucat atac pozițional, în special la meciul de acasă cu CSU Craiova 1948. Deci nu pot să spun că sunt o echipă care vine să stea pe teren. Nu, copiii joacă așa cum spuneam, nu mai au nimic de pierdut așa că tot ceea ce li se întâmplă este un bonus pentru ei. Prin urmare, toate aceste lucruri fac parte din angrenajul și arsenalul lor, însă este evident că duelurile individuale o să fie cu siguranță de partea noastră”.

Flavius Boroncoi:

Despre problemele noastre legate de depunctări și locul din clasament nu mai are rost să vorbesc eu. Situația e arhicunoscută, pe noi ne interesează de acum doar să terminăm pe teren campionatul, iar copiii noștri să se remarce și, de ce nu, măcar doi-trei dintre ei să plece la mai bine. Evident că UTA are prima și a doua șansă la victorie mâine, dar încercăm să facem și noi un joc cât se poate de bun în condițiile date.

Obiectivul meu fixat pentru echipă este să marcăm cel puțin un gol, care, poate, ne-ar da puțină încredere. Ca și rezultate e greu de crezut că vom putea pune probleme, în special unei formații de talia UTA-ei, care va avea și publicul de partea ei și care luptă pentru un obiectiv important, un loc la barajul pentru Conference League”.