Live Stream Online Liechtenstein – România. Vezi ultimul meci al ”tricolorilor” din grupa J a preliminariilor CM

Gheorghiu Dan / 14.11.2021, 07:28
Live Stream Online Liechtenstein – România. Vezi ultimul meci al ”tricolorilor” din grupa J a preliminariilor CM

România joacă în această seară în Liechtenstein ultima sa partidă din preliminariile pentru Cupa Mondială 2022. Dacă va continua sau nu la baraj, nu mai depinde de tricolori.

Liechtenstein – România, unde poți vedea meciul live stream online

România are nevoie de un succes la Vaduz, împotriva unei echipe pe care Germania a bătut-o joi cu 9-0 și, foarte probabil, îl va obține. Tricolorilor nu le este însă suficient acest lucru. Pentru a reveni pe poziția a doua a grupei, au nevoie ca Macedonia de Nord să nu câștige acasă cu Islanda. Liechtenstein – România este poate fi urmărit live stream online pe platforma Voyo.ro, de la ora 19:00.

Meciul de la Skopje, dintre Macedonia de Nord și Islanda, a devenit așadar de mare interes pentru iubitorii echipei naționale și poate fi văzut și el online. Pe platformele Digi Online și PrimaPlay.ro, tot de la ora 19:00.

Calculele pentru baraj

Înaintea ultimei etape din Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale 2022, Germania este pe primul loc, deja calificată matematic la turneul final. După victoria cu 5-0 din Armenia și egalul din Ghencea cu Islanda, Macedonia de Nord a urcat pe poziția a doua, cu 15 puncte, iar România a căzut pe trei, cu 14 puncte.

O victorie a macedonenilor în fața Islandei închide lupta și ne trimite acasă. Un egal sau o înfrângere a echipei lui Milevski, coroborată cu un succes scontat al tricolorilor la Vaduz, ne readuce pe poziția a doua a grupei și în urnele pentru baraj.

Există și varianta să terminăm la egalitate de puncte cu Macedonia de Nord. Ei pierd cu Islanda, iar noi facem egal în Liechtenstein. În acest caz, ambele echipe ar termina grupa cu câte 15 puncte, iar criteriul de departajare este golaverajul. La care Macedonia de Nord stă mult mai bine, are +10, față de doar +3 România.

Rădoi, la ultimul meci

Înaintea confruntării de la Vaduz, este clar pentru toată lumea că Mirel Rădoi nu va mai continua la națională, indiferent de rezultatele serii. Selecționerul a anunțat surprinzător luna trecută că nu va mai continua, chiar dacă duce naționala la baraj, pentru că îi expiră contractul. Tricolorii tocmai învinseseră Armenia și urcaseră pe locul al doilea în grupă, care părea că nu ne mai poate scăpa.

Playsport.ro a aflat în exclusivitate că Federația Română de Fotbal a demarat deja negocierile pentru numirea unui nou selecționer. Acestea sunt purtate de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al federației și, totodată, omul cu care Mirel Rădoi a intrat în conflict deschis chiar după egalul de joi seară, din Ghencea.