Live Stream Video Barcelona – Bayern Munchen. Vezi Online meciul din Liga Campionilor

Gheorghiu Dan / 14.09.2021, 17:11
Live Stream  Video Barcelona – Bayern Munchen. Vezi Online meciul din Liga Campionilor

Restart în această seară în Liga Campionilor, cu un meci de cinci stele: Barcelona – Bayern Munchen. Este cea mai tare partidă dintre cele opt care se dispută în prima zi a noului sezon al competiției supreme europene.

Barcelona – Bayern, live online în România pe trei platforme

UEFA Champions League de anul acesta începe tare, cu un meci care atrage privirile întregii lumi. Barcelona și Bayern Munchen sunt doi coloși ai fotbalului european, cu 11 trofee câștigate în cea mai importantă competiție intercluburi. Barcelona are cinci cupe în palmares, iar Bayern 6. Înfruntarea de pe Camp Nou începe la ora 22:00 și se poate vedea live stream pe Digi Online, pe PrimaPlay.ro și pe telekomtv.ro.

Barca în reconstrucție

Plecarea lui Messi a fost un adevărat șoc pentru club și pentru fani, iar ulterior a mai părăsit gruparea blau-grana și Griezmann. Două guri de foc greu de înlocuit, însă catalanii au soluții. Depay a început excelent primul său sezon pe Camp Nou, cu două goluri înscrise în primele trei etape de campionat. Olandezul venit liber de la Lyon va avea în curând și sprijinul lui Kun Aguero, însă abia de luna viitoare, pentru că argentinianul este accidentat.

Ronald Koeman are misiunea de a reconstrui Barcelona și, în afara celor doi, se bazează pe jucători tineri, din propria pepinieră. Pedri, Ruig, Eric Garcia sau Nico Gonzalez sunt fotbaliștii pe care catalanii speră să îi transforme în noii Xavi, Iniesta sau Puyol.

Bayern, în mare formă

Colosul german a câștigat Liga Campionilor acum doi ani, iar eliminarea din sezonul trecut în semifinale a fost văzută ca un mare eșec la Munchen. Bavarezii n-au pierdut nici un jucător de bază în această vară. Au plecat Alaba, însă pe postul său joacă fantastic Alonso Davies, plus Boateng, ieșit dintre titulari în ultimul an. Au venit Upamecano, un fundaș central extrem de solid, și Sabitzer, un mijlocaș de creație, amândoi de la vicecampioana Leipzig.

Bayern a câștigat ultimele cinci meciuri oficiale, în care a înscris de 27 de ori și a încasat doar patru goluri.

În această seară se mai dispută alte șapte meciuri, care pot fi văzute și ele live online în România, după următorul program:

Sevilla – Salzburg ora 19:45 Digi Online, telekomtv.ro și PrimaPlay.ro

Young Boys Berna – Manchester United ora 19:45 Digi Online, telekomtv.ro și PrimaPlay.ro

Barcelona – Bayern Munchen ora 22:00 Digi Online, telekomtv.ro și PrimaPlay.ro

Chelsea – Zenit. St. Petersburgora 22:00 Digi Online, telekomtv.ro și PrimaPlay.ro

Dinamo Kiev – Benfica ora 22:00 Digi Online, telekomtv.ro și PrimaPlay.ro

Malmo – Juventus ora 22:00 Digi Online, telekomtv.ro și PrimaPlay.ro