Meciul dintre Beatriz Haddad Maia și Simona Halep a fost amânat din cauza ploii și se va juca duminică

Dragos Stefanescu 18.06.2022, 16:30
Meciul dintre Beatriz Haddad Maia și Simona Halep a fost amânat din cauza ploii și se va juca duminică

UPDATE. Din cauza vremii nefavorabile de la Birmingham, startul meciului a fost amânat de mai multe ori, iar în cele din urmă s-a decis ca el să nu se mai joace astăzi, ci să fie mutat duminică. Ora de start va fi comunicată ulterior de către organizatori.


Știrea inițială. Simona Halep traversează o formă excelentă și a reușit să se califice în semifinalele turneului de la Birmingham. În penultimul act al competiției, marea noastră campioană o va înfrunta pe Beatriz Haddad Maia. Partida poate fi urmărită în format Live Text pe PlaySport.ro, sâmbătă, în jurul orei 14:30.

Beatriz Haddad Maia – Simona Halep, în semifinalele de la Birmingham. Constănțeanca vizează câștigarea turneului

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) traversează o formă excelentă în cadrul turneului de la Birmingham. Marea noastră campioană și-a zdrobit până acum adversarele și a reușit să se califice în semifinalele turneului. În penultimul act al competiției, Simona o va înfrunta pe Beatriz Haddad Maia (26 de ani, 32 WTA). Cele două sportive s-au mai duelat până acum de două ori în circuitul WTA. În 2017, la Wimbledon, Simona s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3. Anul acesta, românca a învins-o pe Haddad Maia la Australian Open, scor 6-2, 6-0.

Beatriz Haddad Maia are un moral excelent după ce a cucerit primul titlu din carieră, pe iarba de la Nottingham. Totuși, Simona este favorită în duelul cu sportiva braziliancă.

Simona Halep vrea să câștige turneul de la Birmingham

În sferturile de finală de la Birmingham, Simona Halep a avut parte de un meci destul de dificil cu sportiva din Marea Britanie, Katie Boulter (25 de ani, 141 WTA). Cele două au fost la prima confruntare directă din circuitul WTA, iar Simona a părut surprinsă în debutul meciului. Experiența româncei și-a spus însă cuvântul, ea impunându-se cu scorul de 6-4, 6-1.

La finalul partidei cu Boulter, Simona Halep a vorbit despre ambițiile pe care le are la Birmingham. Marea noastră campioană a explicat că nu se gândește momentan la Wimbledon, fiind concentrată doar pentru meciurile de la Birmingham.

A fost un meci foarte dificil. nu m-am simțit prea bine pe teren, dar am luptat până la capăt. Știam că este un adversar greu pe iarbă pentru că are un serviciu puternic. Este o jucătoare solidă. Nu știam cum va veni mingea de la ea. Joacă agresiv, nu este ușor pe iarbă.

Mă gândesc doar la această săptămână, m-am chinuit până să vin aici. Nu mă gândesc încă la Wimbledon, este încă departe. Vreau să termin bine turneul, sa dau tot ce am mai bun. Am un public nemaipomenit aici.

Am văzut un pic la meci, ambele sunt foarte periculoase pe iarbă. Mai întâi mă voi uita și apoi mă voi gândi la meci”, a declarat Simona Halep, la finalul meciului cu Katie Boulter.

Urmăriți Playsport.ro și pe