LIVE TEXT CFR Cluj – Voluntari 1-0. CFR Cluj obține o victorie muncită. Bilel Omrani, omul de trei puncte în partida cu FC Voluntari

Bordei Radu / 30.10.2021, 21:36
LIVE TEXT CFR Cluj – Voluntari 1-0. CFR Cluj obține o victorie muncită. Bilel Omrani, omul de trei puncte în partida cu FC Voluntari

Vestiarul campioanei stă pe un butoi de pulbere, înainte de meciul cu Voluntari. Playsport a oferit toate detaliile despre incidentul dintre Dan Petrescu și Culio

Este o partidă dificilă, contra unei echipe care vine după o serie incredibilă. Voluntariul este și în sferturile Cupei României, după ce a câștigat la „masa verde”, contra FCSB. Așa că oamenii lui Liviu Ciobotariu vor veni cu un moral foarte bun, la Cluj.

În schimb, Dan Petrescu are probleme de lot. Pe Debeljuh l-a trimis la echipa secundă și nu prea are variante în ofensivă. Dar antrenorul nu dă înapoi, mai ales că a tot avut probleme cu unii jucători.

LIVE TEXT CFR Cluj – Voluntari 1-0

Final de partidă.


Min 90+3. Ocazie uriașă pentru CFR Cluj! Petrila i-a pasat perfect nou-intratului Sacko, care a scăpat singur cu Popa. Șutul atacantului din Mali a fost foarte slab, iar goalkeeperul ilfovenilor a reținut cu ușurință.


Min 89. GOOOL CFR Cluj! Susic trimite o centrare pe bara a doua, iar Păun a recentrat în careu pentru Omrani. Fără să fie marcat, „nouarul” campioanei a împins mingea în plasă din 6 metri.


Min 84. Dublă schimbare efectuată la CFR Cluj. Intră Susic și Sacko, ies Manea și Alibec.


Min 77. Schimbare la CFR Cluj. Iese Boateng și intră Păun.


Min 76. Schimbare la FC Voluntari. Intră Achim în locul lui Tavares.


Min 72. Ocazie uriașă pentru CFR Cluj! Camora trimite o torpilă de la peste 25 de metri, însă Popa a avut o paradă senzațională și a reușit să respingă mingea în bara stângă. Ulterior, balonul a ricoșat din nou în brațele portarului.


Min 65. Ocazie pentru CFR! Deac execută o lovitură liberă de la 18 metri, însă mingea trece pe lângă vinclul drept al porții apărate de Popa.


Min 55. Ocazie uriașă pentru FC Voluntari. Rață a profitat de o gafă a lui Bouhenna, a intrat în careu și a încercat să îl învingă pe Bălgrădean cu un șut din alunecare. Goalkeeperul campioanei a intervenit salvator și scorul de pe tabelă rămâne neschimbat.


Min 46. A început repriza secundă.


Pauză.


Min 45+1. Ocazie mare pentru CFR Cluj! O centrare trimisă din corner l-a găsit perfect pe Boateng, care a trimis periculos cu capul. Mingea a trecut cu puțin peste poarta lui Popa.


Min 45. Ocazie pentru FC Voluntari! Ion Gheorghe trimite un șut de la 20 de metri, însă mingea este fix pe direcția lui Bălgrădean, care reține fără probleme.


Min 33. Ocazie pentru CFR Cluj! Denis Alibec își încearcă norocul cu un șut de la 20 de metri. El a trimis cu mult efect, însă mingea a trecut cu puțin pe lângă bara dreaptă.


Min 29. BARĂ pentru CFR Cluj! Petrila execută superb o lovitură liberă de la 17 metri, însă mingea zguduie bara transversală!


Min 17. Ocazie mare pentru FC Voluntari! Nemec oferă o nouă pasă foarte bună, de data aceasta pentru Tavares. Fără să preia, mijlocașul a șutat pe jos la colțul lung, însă mingea a trecut pe lângă poarta lui Bălgrădean.


Min 12. Ocazie mare pentru CFR Cluj! Ciprian Deac a profitat de o respingere a lui Armaș și a trimis un șut superb de la marginea careului. Mingea a trecut la câțiva centimetri de vinclul drept al porții.


Min 6. Ocazie uriașă pentru FC Voluntari! Ion Gheorghe a fost servit excelent de Nemec în careu, însă șutul său a fost blocat în ultima clipă de Burcă.


Min 3. Ocazie mare pentru CFR Cluj! Gabi Tamaș, la un pas să își dea autogol! Popa a avut un reflex senzațional și a respins mingea în corner.


Min 1. A început partida!


CFR nu știe cu cine joacă în atac. Debeljuh, trimis la echipa secundă. „Nu are ce să caute aici”

UPDATE. Echipele de start:

CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, Burcă, Bouhenna, Camora – Culio, Boateng, C. Deac – Omrani, Alibec, Petrila
Rezerve: Hindrich – Susic, Fl. Ștefan, A. Păun, Gîdea, Chipciu, Costache, Sacko
Antrenor: Dan Petrescu

FC Voluntari: M. Popa – Richardinho, Tamaș, Armaș – C. Costin, V. Rață, Droppa, Helder Tavares, Briceag – Nemec, I. Gheorghe
Rezerve: Rîmniceanu – I. Andreas, Al. Vlad, Fl. Achim, N. Roșu, I. Golan, Merloi, L. Fulop, Angelov
Antrenor: Liviu Ciobotariu


Înainte de meciul cu Voluntari, Dan Petrescu a luat o decizie radicală: l-a exclus din lot pe croatul Debeljuh. Dan Petrescu a dat și explicații pentru decizia lui.

La mine nu e nicio presiune. Dar dacă nu e disciplină și ai abateri, n-ai ce să cauți la prima echipă. Cine greșește va plăti. Au fost abateri repetate ale lui. E o problemă internă și eu am decis ca el să nu mai facă parte din lotul primei echipe. În continuare, n-avem soluții în atac, dar prefer să joc cu jucătorii serioși, nu cu cei care fac probleme. Dacă va continua așa, nu va reveni. Dacă va avea o atitudine bună, va fi reprimit. Nu i-am dat cartonaș roșu, i-am dat cartonaș galben”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă

Voluntariul nu îl lasă să doarmă pe Petrescu

Antrenorul campioanei României recunoaște că se teme de meciul cu Voluntari, una din echipele în formă ale campionatului. Poate fi o nouă partidă capcană, pentru oamenii lui Petrescu.

Voluntari a avut șase victorii la rând, performanță greu de atins în orice campionat din lume. În opinia mea, este surpriza plăcută a campionatului, de departe. A depășit orice așteptări. Sunt toată ziua pe vizionări, nici nu știu ce zi e astăzi, a declarat „Bursucul”

Echipe probabile

CFR CLUJ: Bălgrădean – Susic, A. Burcă, Cestor, Camora – Culio, A. Boateng, Ad. Păun – C. Deac, Omrani, Petrila
ANTRENOR: Dan Petrescu

FC VOLUNTARI: M. Popa – Ricardinho, Meleke, Tamaș, Armaș, Briceag – Cr. Costin, Droppa, Rață – Nemec, I. Gheorghe
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu