FC Botoșani – FC Hermannstadt 0-0. Un nou rezultat dezamăgitor pentru moldoveni! FC Botoșani a ratat numeroase ocazii, dar s-a ales cu un singur punct

Ștefănescu Dragoș 14.11.2022, 22:55
FC Botoșani – FC Hermannstadt 0-0. Un nou rezultat dezamăgitor pentru moldoveni! FC Botoșani a ratat numeroase ocazii, dar s-a ales cu un singur punct

Luni, 14 noiembrie, FC Botoșani primește vizita celor de la FC Hermannstadt în cadrul etapei cu numărul 18 din Superliga. Partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe Playsport.ro de la ora 21:00.


FINAL: FC Botoșani – FC Hermannstadt 0-0

Final de partidă!


Min 90+2. Gol anulat pentru FC Botoșani! Roman a înscris cu un șut din întoarecere de la marginea careului, însă reușita a fost anulată de VAR din cauza unui henț.


Min 90+1. Schimbare la FC Hermannstadt. Iese Paraschiv, intră Babic.


Min 90. Galben pentru FC Botoșani! Dragu îl ține din spate pe Oroianu și e avertizat.


Min 88. Ocazie pentru FC Botoșani! Roman trimite un șut promițător la colțul scurt, dar Letica este pe poziții și reține.


Min 79. Dublă schimbare și la FC Hermannstadt. Ies Răuță și Balaure, intră Năstăsie și Petrescu.


Min 78. Dublă schimbare la FC Botoșani. Ies Ivanov și Petkovski, intră Pinson și Camara.


Min 78. Momente incredibile pe teren. Alhassan și Letica, ambii de la FC Hermannstadt, au primit cartonașul galben din partea arbitrului pentru că au avut un conflict pe teren.


Min 71. Galben pentru FC Botoșani! Mihai Roman este avertizat pentru că l-a călcat pe Balaure la marginea careului.


Min 66. O nouă intervenție de senzație a lui Letica! De data aceasta, portarul lui Hermannstadt scoate de sub bara transversală șutul lui Petkovski.


Min 65. Ocazie uriașă pentru FC Botoșani! Mihai Roman șutează la firul ierbii din interiorul careului, dar Letica intervine cu succes și o salvează pe Hermannstadt.


Min 64. Dublă schimbare la FC Botoșani. Ies Patache și Santos, intră Sno și Roman.


Min 59. Schimbare și la FC Hermannstadt. Iese Biceanu, intră Alhassan.


Min 46. A început repriza secundă.


Pauză.


Min 38. Ocazie mare pentru FC Hermannstadt! Butean îl servește excelent pe Paraschiv în interiorul careului, dar șutul acestuia din urmă se oprește doar în blocajul lui Kevin Boli.


Min 28. Cartonaș galben pentru FC Botoșani! Kevin Boli este cel avertizat.


Min 22. Ocazie pentru FC Hermannstadt! Balaure trimite o centrare bună din flancul drept al terenului, însă Paraschiv nu ajunge în timp util pentru a finaliza.


Min 11. O nouă șansă de a marca pentru FC Botoșani. Același Zabou și-a încercat norocul cu un șut din afara careului, însă de data aceasta portarul lui FC Hermannstadt a respins excelent.


Min 6. Ocazie pentru FC Botoșani! Zabou trimite un șut foarte bun de la marginea careului, dar mingea trece cu puțin pe lângă bară.


Min 5. Un prim cartonaș galben arătat de arbitru. Mino Sota, de la FC Hermannstadt, avertizat.


Min 1. A început partida!


UPDATE. Echipele de start:

FC Botoșani: Papa – Sadiku, Dican, Boli – Patache, Ivanovc, Zabou, Dragu – M.Roman, Petkovski, Mateus
Rezerve: Ureche, Mussis, Sno, Șeroni, Camara, Tîrcoveanu, Perianu, M.Roman, Pinson
Antrenor: Alin Bejan

FC Hermannstadt: Letica – Etienne, Antoche, Stoica, Buteanu – Mino, Răuță – Balaurea, Biceanu, Oroian – Paraschiv
Rezerve: Muțiu, Issah, Alhassan, Năstăsie, Petrescu, Iancu, Popescu, Babic, Buhăcianu
Antrenor: Marius Măldărășanu

Stadion: Municipal (Botoșani)
Arbitru: Marcel Bîrsan // Asistenți: Bogdan Gheorghe, Romică Bîrdeș
VAR: Bogdan Dumitrache, Gabriel Stroe


FC Botoșani – FC Hermannstadt, duelul orgoliilor rănite

Luni seară, de la ora 21:00, FC Botoșani și FC Hermannstadt se înfruntă în cadrul etapei a 18-a din Superliga. Ambele echipe sunt într-o pasă proastă și vin după înfrângeri în campionat.

FC Botoșani este într-o situație ingrată și se află pe locul 12, cu 19 puncte acumulate. Rezultatele slabe din ultima perioadă i-au fost fatale lui Mihai Teja. Tehnicianul și-a reziliat contractul după înfrângerea din Cupa României, 0-1 cu CS Mioveni. După trei etape fără victorie, moldovenii vor să obțină un rezultat bun pe propriul teren.

De cealaltă parte, FC Hermannstadt a fost una dintre revelațiile campionatului. Treptat însă, echipa lui Marius Măldărășanu a pierdut din turație și a coborât până pe locul 5, având 26 de puncte. Sibienii au pierdut runda trecută cu Chindia Târgoviște, scor 0-1. Dacă va câștiga la Botoșani, formația sibiană se va apropia la numai un punct de Universitatea Craiova, ocupanta locului patru.

Valeriu Iftime nu s-a decis în privința noului antrenor de la FC Botoșani

În ciuda faptului că echipa sa nu are antrenor principal, Valeriu Iftime este optimist. Finanțatorul lui FC Botoșani a încercat să-și încurajeze jucătorii și să-i îndemne la mai multă muncă. Iftime a vorbit și despre despărțirea de Mihai Teja, antrenor pe care-l apreciază în continuare foarte mult.

Vreau să-i încurajez pe jucători, avem nevoie de mai mult curaj, avem nevoie de efort, curaj, încredere. Nu excelăm prin jucători care fac diferența, nu suntem nici cea mai pragmatică echipă, trebuie să muncim. Dumnezeu răsplătește efortul.

E o despărțire atipică, Mihai nu avea în vestiar decât vreo 2-3 care erau împotriva lui. În general, când ai un antrenor cu care nu ai rezultate, sunt niște conflicte în vestiar care se văd. Până la urmă, când te freacă cineva, tinzi să-l disprețuiești. Mihai însă e un tip cu o inimă imensă

Vocea mea e vocea mulțimii. Fotbalul nu e al meu. Dacă era al meu, jucam la mine în baie. Oamenii își spun părerea. Mi-au spus că nu jucăm fotbal. Spun și eu așa cum spune și lumea, noi nu jucam fotbal. Antrenor în acest moment e Alin Bejan! Nu am găsit pe nimeni până acum.

Mergi așa, pe firul logic, parcă ești Vitoria Lipan: ”Hop, Gheorghiță, l-am găsit!”. Ce, eu sunt Calistrat Bogza?! Nu-ți spun!”, a declarat Valeriu Iftime.