FC Viitorul 1-2 Dinamo București | Dinamo a înviat! „Câinii” obțin a doua victorie consecutivă în play-out și sunt la 2 puncte de primul loc salvator

Olteanu Ștefan 02.05.2021, 18:31
FC Viitorul 1-2 Dinamo București | Dinamo a înviat! „Câinii” obțin a doua victorie consecutivă în play-out și sunt la 2 puncte de primul loc salvator

Final de partidă! Dinamo București se impune în deplasare cu FC Viitorul, scor 2-1. Pentru echipa oaspete au marcat Morsay și Albentosa, în timp ce pentru FC Viitorul a înscris Jo Santos. Este a doua victorie consecutivă pe care o obține Dinamo București în play-out. Cu acest succes, „câinii” se apropie la doar 2 puncte de prima poziție salvatoare, ocupată de FC Voluntari.

Clasamentul actualizat din play-out:

Dinamo obține a doua victorie consecutivă și se apropie de primul loc salvator al play-out-ului
Dinamo obține a doua victorie consecutivă și se apropie de primul loc salvator al play-out-ului

FC Viitorul 1-2 Dinamo București

Final de partidă!


Min 88. GOL VIITORUL! Jo Santos reduce din diferență cu un șut la colțul scurt, după o centrare bună a lui Romario Benzar.


Min 83. Ocazie uriașă pentru FC Viitorul. Un-doi superb în careu între Babunski și Boboc. Fundașul șutează cu stângul, însă Eșanu are o paradă foarte bună și respinge mingea cu piciorul în lateral.


Min 78. Schimbare la Viitorul. Chițu intră în locul lui Dobrosavlevici.


Min 73. GOL DINAMO! Albentosa profită de o neînțelegere a fundașilor constănțeni și înscrie cu un șut din careu!


Min 71. Ocazie mare pentru Dinamo! Același Morsay pătrunde frumos în careu și șutează în forță la colțul scurt. Mingea este respinsă în corner.


Min 69. Schimbare și la Viitorul. Grădinaru este trimis pe teren în locul lui Matei.


Min 68. Schimbare la Dinamo! Fabbrini este trimis în teren pentru a-l înlocui pe Anton, care părăsește terenul accidentat.


Min 66. Ocazie uriașă pentru Viitorul! Babunski trimite o torpilă de la 18 de metri, însă mingea lovește stâlpul stâng al porții lui Eșanu.


Min 62. GOL DINAMO! Morsay primește o pasă la marginea careului, pătrunde în interiorul acestuia și deschide scorul cu un șut la colțul scurt. Surprins, Cojocaru nu a putut interveni.


Min 56. Dublă schimbare la Viitorul. Ies Ciobanu și Ganea, iar în locul lor intră Babunski și Jo Santos.


Min 55. Schimbare la Dinamo. Morsay intră în locul lui Mihaiu.


Min 55. Galben pentru Dinamo! Sorescu vede avertismentul în urma unor proteste.


Min 50. Cartonaș galben pentru Cojocaru! Portarul Viitorului a protestat, făcând referire la o posibilă poziție de offside a lui Mihaiu.


Min 50. Ratare colosală pentru Dinamo! Mihaiu scapă singur cu portarul, însă trimite fix în blocajul lui Cojocaru. Este cea mai mare ocazie a meciului.


Min 46. Schimbare la FC Viitorul. A ieșit Marquinos și a intrat Grameni.


Pauză!


Min 40. Galben pentru Viitorul. Marquinos este primul avertizat al partidei, după un fault comis asupra lui Sorescu.


Min 21. Prima schimbare a meciului este făcută de Dinamo! Achim intră în locul lui Răuță, care a părăsit terenul accidentat.


Min 17. Ocazie pentru FC Viitorul! Marquinos Îi mișcă mingea lui Ciobanu după o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, dar șutul mijlocașului trece pe lângă poarta lui Eșanu.


Min 1. A început partida!


Echipele de start:

FC Viitorul - Dinamo București, echipele de start
FC Viitorul – Dinamo București, echipele de start

Echipele probabile:

FC Viitorul: Cojocaru – Grădinaru, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei, Grameni, Ciobanu – Haită, Tsoumou, Jo Santos
Antrenor: Cătălin Anghel

Dinamo București: Eșanu – Puljici, Beja, Grigore – Sorescu, Răuță, Gol, Anton, Filip – Nemec, Fabbrini
Antrenor: Dusan Uhrin


Se anunță un duel extrem de încins între FC Viitorul și Dinamo București, în runda a 5-a din play-out-ul Ligii I. Ambele echipe vin după câte o victorie obținută. Însă, situația din clasament este critică. Dinamo București a reușit să o învingă pe FC Voluntari în runda precedentă, scor 2-0, dar este în continuare în zona roșie a clasamentului. „Câinii” sunt pe 8 în play-out, cu 18 puncte, însă dacă Hermannstadt se va impune în deplasare cu FC Voluntari, sibienii vor trece peste Dinamo în clasament.
De partea cealaltă, FC Viitorul s-a impus în runda precedentă la Poli Iași, scor 3-0. Constănțenii sunt pe locul 7 în play-out, cu 22 de puncte. Cu un succes în duelul de astăzi, Viitorul ar egala-o pe UTA Arad în clasament (locul 4) și ar părăsi locurile retrogradabile.

Virgil Ghiță va lipsi de la FC Viitorul, din cauza unei accidentări. În schimb, Dinamo nu se va putea baza pe Șerban și Akpala, ambii fiind accidentați.

Dusan Uhrin se gândește doar la victorie

Antrenorul „câinilor” are coșmaruri de când a revenit în România și spune că va putea zâmbi din nou abia după ce o salvează pe Dinamo de la retrogradare:

Vin trei meciuri capitale, cu Viitorul, Iași și Hermannstadt. Dacă învingem în toate cele 3, promit să fiu mai zâmbitor! E presiune înainte de fiecare meci, chiar și eu sunt sub presiune, nu am fost fericit cu ultimele înfrângeri, trebuie să avem și puțină șansă. Situația noastră este clară, nu avem prea multe puncte, trebuie să ne gândim la victorie în fiecare meci, sper că vom avea răbdare și vom juca bine, trebuie să ne concentrăm la cele mai mici detalii”, spunea antrenorul ceh, imediat după victoria cu FC Voluntari.

Dusan Uhrin vrea cele 3 puncte din partida cu FC Viitorul
Dusan Uhrin vrea cele 3 puncte din partida cu FC Viitorul