FCSB – CSU Craiova, scor 4-1, în etapa a 2-a din Liga 1! FCSB a defilat, în timp ce oltenii au pedalat în gol

Mihai Cheles / 25.07.2021, 23:25
FCSB – CSU Craiova, scor 4-1, în etapa a 2-a din Liga 1! FCSB a defilat, în timp ce oltenii au pedalat în gol

Derby-ul etapei a 2-a, din sezonul 2021/2022, le pune față-n față pe FCSB și Universitatea Craiova. Două dintre cele mai puternice formații românești din ultimele sezoane, cu pretenții mari la trofeele interne.

Scor final| FCSB – CSU Craiova 4-1 (Moruțan 7, Oct. Popescu 17, Cordea 43, Mateiu – aut. 61/ Markovic 64)


Final de partidă!

Min. 64: GOOOLLL Craiova! Jovan Markovic driblează trei adversari și-l învinge pe Andrei Vlad cu un șut sus, la colțul scurt!

Min. 61: GOOOLLL FCSB! Florin Tănase intră în careu, trece de Bălașa, încearcă să șuteze, însă apare Mateiu și deviază nefericit în propria poartă!

Min. 43: GOOOLLL FCSB! Andrei Cordea pătrunde în flancul drept și trimite un șut la colțul scurt, fără șanse pentru Pigliacelli!

Min. 38: Șutul lui Cordea este reținut în siguranță de Pigliacelli!

Min. 36: Dan Nistor își asumă șutul, însă mingea trece peste poarta lui Vlad!

Min. 17: GOOOLLL FCSB! Octavian Popescu marchează cu un șut plasat la colțul lung, din pasa lui Cordea!

Min. 7: GOOOLLL FCSB! Olimpiu Moruțan prinde un șut de zile mari, sub bara lui Pigliacelli!

Min. 1: A început partida!


Echipele de start:

FCSB: Vlad – Haruț. A.Crețu, Vucur, Șerban – Moruțan, Ov. Popescu, Tănase – Cordea, Dumiter, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, V. Crețu, Coman, Ondrasek, Vînă, Dumitru, Perianu, Oaidă, Radunovic
Absenți: Olaru, Șut, Miron, Ad. Niță (accidentați), Târnovanu (la Jocurile Olimpice)
Antrenor: Dinu Todoran

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli – Conte, Găman, Bălașa, Bancu – Mateiu, Bic – Cîmpanu, Nistor, Ivan – Koljic
Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Vătăjelu, Constantin, Căpățînă, Screciu, Baiaram, Markovic, Gustavo
Absenți: Papp (accidentat)
Antrenor: Dragoș Bon

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Kovacs Istvan (Carei) / A1: Marinescu Vasile (Bucureşti), A2: Artene Ovidiu (Vaslui)


Primul meci fără Marinos Ouzounidis!

Extrem de nemulțumiți de înfrângerea cu FK Laci, conducătorii echipei Universitatea Craiova au luat decizia de a-l demite pe antrenorul Marinos Ouzounidis. Astfel, după nici șase luni de la semnarea contractului cu vicecampioana României, tehnicianul grec a fost dat afară de patronul clubului, Mihai Rotaru.

După demiterea tehnicianului Marionos Ouzounidis, patronul de la Craiova a ținut să aducă unele precizări. Mihai Rotaru și-a justificat decizia prin faptul că echipa nu avea evoluția pe care o aștepta toată lumea. În plus, Rotaru a dorit să clarifice și faptul că între el și tehnicianul grec nu există niciun conflict.

Am zis să generăm transferul lui Cicâldău ca să acoperim scandalul cu Ouzounidis, ca să glumesc puţin. În primul și în primul rând că nu este niciun conflict între mine şi Ouzounidis. Am avut o discuţie cu el, i-am zis că nu suntem compatibili. Ne-am îmbrăţişat la final. A fost totul cu prietenie. Noi nu am reziliat cu domul Ouzounidis după un meci de campionat si unul in cupele europene, am reziliat după 40 de meciuri. N-am reziliat înainte de sezon pentru că trebuia să-şi pregătească echipa. Dar am ajuns la concluzia că evoluţia echipei nu mergea în direcţia pe care ne-o doream noi.

Suntem presaţi din ambele părţi acum (n.r. – trebuie să găsească înlocuitor atât pentru Cicâldău, cât şi pentru Ouzounidis). Denota lipsă de profesionalism când schimbi antrenorul după o singură etapă, dar nu am avut de ales.

Ieri a fost o zi extrem de aglomerată. Ziua s-a terminat undeva la unu noaptea. A început să se propună nişte nume. Acum doar ne gândim. Nu există, în momentul de faţă, un top al antrenorilor, un preferat”, a spus Mihai Rotaru pentru Pro X.